«Harajuku»

Nicolai Cleve Broch i Oslo S-drama: - Traff meg som far

«Frikjent»-stjerna sier han ble tiltrukket av utfordringen om å spille en far som har tatt valg han selv ikke kan forstå.

SÅRT MØTE: «Harajuku» skildrer det første møtet mellom en far og en datter, spilt av Nicolai Cleve Broch og Ines Høysæter Asserson. Foto: Maipo Film
SÅRT MØTE: «Harajuku» skildrer det første møtet mellom en far og en datter, spilt av Nicolai Cleve Broch og Ines Høysæter Asserson. Foto: Maipo Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg ser mine egne barn, og forestiller meg at jeg skulle finne på å gjøre noe sånt, sier Nicolai Cleve Broch til Dagbladet, som møter ham på Filmens hus i Oslo.

9. november har den norske filmen «Harajuku» premiere. Dramaet er regissør Eirik Svenssons første film siden «Natt til 17.» fra 2014. I mellomtida har han jobbet med serier som «Heimebane» og «Unge lovende».

«Harajuku» handler om Vilde, spilt av Ines Høysæter Asserson, ei tenåringsjente som henger i ungdomsmiljøene på Oslo S. Vildes sminke- og klesstil er inspirert av japanske tegneserier, og den japanske bydelen filmen er oppkalt etter, er et gjennomgående tema i filmen.

På lille julaften drar alle for å være med familiene sine, mens Vilde blir igjen på Sentralstasjonen. Hun forteller dem som vil høre at hun er på Oslo S for å møte faren sin, spilt av Nicolai Cleve Broch, for første gang.

- Filmen traff meg veldig som far, sier Broch.

- Det er en film som tar for seg et forhold mellom far og datter, og hvordan de valgene man uforvarende tar som voksen, påvirker dine barn, og egentlig staker ut deres livskart, sier Broch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer