Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Big Little Lies»:

Nicole Kidman om voldsscenene: - Om kveldene satt jeg i badekaret og gråt

Nicole Kidman forteller at det var tøft å gå inn i rollen som voldsoffer, under filmingen av «Big, Little Lies». 

LØGNER: Tre lykkelige småbarnsmødres perfekte liv, ender opp i et mord. Fra regissøren bak Dallas Buyers Club og Wild med blant andre Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Alexander Skarsgårs og Zoë Kravitz. En HBO-serie som har premiere 19 februar. Video: HBO / YouTube Vis mer

(Dagbladet): Skuespiller Nicole Kidman, som spiller i HBO-serien «Big little lies», forteller at innspillingen preget henne også etter at kameraene var slått av. I serien, som hadde premiere mandag, spiller hun blant annet mot Alexander Skarsgård og Reese Witherspoon.

VOLDSSCENER: Nicole Kidman. Foto: Rex Features / NTB Scanpix
VOLDSSCENER: Nicole Kidman. Foto: Rex Features / NTB Scanpix Vis mer

Kidman og Skarsgård spiller et ektepar som fra utsiden fremstår perfekte: Rike, vakre og forelsket. Men sex og vold går hånd i hånd hos dem, og Kidmans rollefigur «Celeste» forsøker å skjule merkene volden setter på kroppen hennes.

Til Aftonbladet forteller hun at det å spille voldsoffer var tøft.

- Når jeg kom hjem om kveldene satt jeg i badekaret og gråt, forteller Kidman.

- Ville gjøre det virkelighetsnært

Hun forteller at flere av scenene ble smertefulle påminnelser om hva hun selv hadde sett som FN-ambassadør, med fokus på å bekjempe vold mot kvinner. Hun forteller at hun ville gjøre scenene så virkelighetsnære som mulig.

- Jeg kom hjem og var forslått overalt. Kroppen min var virkelig skadet. Det var ikke Alex sin feil. Han var utrolig. Det var bare måten vi gjorde scenene på og måten Jean-Marc filmer, sier Kidman, og referer til motspilleren Alexander Skarsgård og regissør Jean-Marc Vallée.

Hun forteller at det ikke hadde gått å bruke en stuntkvinne, siden hun ville at seerne skulle føle at det de så var en del av livet.

- Gir frysninger

Dagbladets anmelder Marie Kleve trillet en firer på terningen for «Big Little Lies» og skrev at «Nicole Kidmans tolkning av et voldsoffer gir frysninger». Kidman er både skuespiller og produsent av serien «Big Little Lies», sammen med blant andre Reese Witherspoon.

Serien er basert på boken «Big Little Lies», av Liane Moriarty. Det er en thriller om nære relasjoner, hvor serien starter med at noen er drept, midt i et familieselskap. Handlingen kretser rundt fem kvinner. I tillegg til Kidman, spilles hovedkarakterene av Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley og Zoe Kravitz.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media