Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nicole under treet?

Robbie Williams og Nicole Kidman er sterke kandidater under årets juletre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Musikkkjeden HMV tror Robbie og Nicole blir denne julens heteste par på musikklistene og under juletreene.

Singelen slippes til julehandelen

De to har sunget inn duett sammen. «Somethin' Stupid» er en coverversjon av Frank Sinatra og datteren Nancys orginal. Og dermed går også ryktene om at de er et par.

Det siste er på ingen måte bekreftet. Robbies bestevenn Jonathan Wilkes sier det ikke kommer til å bli noen Fru Nicole Williams.

Det som er sikkert er at den nye singelen slippes i god tid før jul. 10. desember kan du kjøpe julegaven. Du får den til og med på bensinstasjoner, så julegaveinnkjøpene kan gjøres unna i en fei i år.

Hype

- De to kombinerer mange av nøkkelementene som skal til for å lage en sukessfull juleslager. Hype, stjernestatus, timing, nyhetens interesse og feststemning på kontoret, sier en talsmann for nettbutikken til Ananova.

Nicole Kidman har akkurat startet sin sangkarriere. Det gjorde hun i filmen «Moulin Rouge» sammen med Ewan McGregor.

Og vi får snart se henne igjen på skjermen. Videoen til julesingelen er spilt inn. Og den skal være en skikkelig juvel. Nicole skal bære en hjerteformet diamantbesatt veske til en verdi av en million pund. Dessuten har hun på seg et halssmykke verdt 5,5 millioner pund. Robbie på sin side bærer en diamantbesatt millionklokke.

Flere tips

Kjeden tipper også «Country Roads» med Hermes House Band, «Light Up The World For Christmas» med The Lampies og «Murder Of The Dancefloor» med Sophie Ellis-Bextor hyppig under juletrærne.

Lenger ned på julelista figurerer Michael Jackson, S Club 7 og Hear'Say.

Favoritt uten plate

En favoritt ville slått alle andre ned i støvlene ifølge talsmannen, men de har visst ikke planer om å gi oss noe til jul.

- Det eneste usikere i alt dette er Westlife, men akkurat nå ser det ikke ut til at de har planer om å slippe en singel. Men om de gjør det vil det sende dem rett opp blant favorittene.

Hva ønsker du deg til jul? Hvilken musikk setter deg i julestemning i år? Send inn din ønskeliste!

<B>SYNGER MED MENN:</B> Nicole Kidman, verdens mest attraktive nyskilte mor? Nå omgir hun seg med stadig nye menn, men det er mest musikalt, skal vi tro ryktene.
<B> ROBBIE WILLIAMS:</B> Spenner muskler før julesalget. Etter siste MTV-utdeling henstilte han til publikum om å forsette å kjøpe platene hans. Kjendiser trenger mye penger, sier han, fordi vi skiller oss så ofte. Var det sin gode venn Nicole han hadde i tankene?
Hele Norges coronakart