Nielsen om telefonfrykten: - Pes å være tilgjengelig hele dagen

Christopher Nielsen har ikke mobiltelefon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ukas utgave av «Alt du sier er feil, Espen», podkastserien der Kristopher Schau og Espen Thoresen intervjuer kulturpersonligheter, får multikunstner Christopher Nielsen besøk av radarparet.

Duoen, som er overrasket over at Nielsen vil snakke med dem, drar hjem til ham på Grønland i Oslo for å snakke om alt fra hans tidligere prosjekter til de nye, samt telefonskrekk og irritasjoner ved dagens samfunn.

- Jeg har så telefonskrekk skjønner du, sier Nielsen idet telefonen ringer mens radioparet er på besøk.

Har ikke mobil Etter å ha forklart at han ikke har mobil spør Thoresen om det er frykt eller opprør som gjør at han ikke har mobil.

- Ja, det kan vel også være en god grunn, men for meg er det bare pes å være tilgjengelig hele dagen, sier Nielsen og fortsetter:

- Når jeg prøver å få tid til å tegne eller ett eller annet, så må du snakke i telefonen. Ikke nok med det, nå må du ha sånn med internett, med det resultat at man holder på med den hele dagen.

- Du må ikke holde på med det, kommer det fra Thoresen

- Jo du, de er jo konstruert slik at man blir avhengige av de.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.