Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Niende dødsoffer fra Roskilde-festivalen

Årets Roskilde-festival krevde i dag sitt niende dødsoffer.

En 24 år gammel mann fra Australia døde i formiddag av skadene han pådro seg under Pearl Jam-konserten sist fredag, opplyser visepolitimester Bendt Rungstrøm.

Politiets undersøkelser har vist at de omkomne blant annet fikk presset luften ut av lungene da folkemengden på nærmere 50.000 personer presset seg fram mot scenen der Pearl Jam spilte forrige fredag.

Foruten den 24 år gamle australieren, døde tre dansker, tre svensker, en nederlender og en tysker.

Politiet i Roskilde regner med å bruke det meste av sommeren på å granske ulykken. To uker skal settes av til avhør av vitner og politiet ber om at personer som var nær scenekanten melder seg. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling