Venner i 60 år

Nils Arne og Arve støtter og trøster hverandre

- Vi kan være humørsyke og kranglete, sier de to vennene til Dagbladet.

I TYKT OG TYNT: I 60 år har trønderne Nils Arne Eggen (t.v) og Arve Tellefsen vært nære venner. - Kontakten holder vi fremdeles, og ringer hverandre ofte. Vennskapet betyr veldig mye, slår de begge fast - ikke minst i vanskelige og vonde tider. Foto: Anders Grønneberg
I TYKT OG TYNT: I 60 år har trønderne Nils Arne Eggen (t.v) og Arve Tellefsen vært nære venner. - Kontakten holder vi fremdeles, og ringer hverandre ofte. Vennskapet betyr veldig mye, slår de begge fast - ikke minst i vanskelige og vonde tider. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi finner en plass der Arve vil sitte, bare jeg slipper å gå i trapper. Jeg klarer å gå, men trapper vil jeg helst slippe, sier hele Norges fotballtrener-legende.

Nils Arne Eggen (77) triller seg inn i de indre gemakker i Dagligstuen på Hotel Continental, mot det rolige hjørnet der Arve Tellefsen (82) liker seg.

Venner i 60 år

- Det går bra meg. Jeg er ikke så god til beins lenger, men det er ikke noe galt med hodet, sier han, og smiler gjennom rynker og hud som en velbrukt lærfotball.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer