Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nine Objects Of Desire

Suzanne Vega imponerer virkelig på sin nye CD. Den amerikanske artisten forener streite sanger med nittitallsteknologi, og ender opp med rytmisk musikk som både er utfordrende og spennende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tekstene utforsker Suzanne Vega forskjellige former for begjær eller lengsel, og i musikken søker hun til forskjellige stemninger. Noen sanger vogger til bossa nova-rytmer, andre grenser mot hiphop, et par er ballader og noen befinner seg innenfor mer tradisjonelle rockerammer. Arrangementene er frodige og ofte med overraskende vrier.

Instrumenteringen er tilpasset hvert enkelt kutt, men kjernen er et band med blant andre Jerry Marotta og Pete Thomas (trommer), Bruce Thomas (bass), Steve Donnelly (gitar) og Vegas ektemann Mitchell Froom (tangenter).

Dette er den første plata Suzanne Vega har laget etter at de giftet seg, og de dokumenterer bryllupsreisen til Paris på kuttet «Honeymoon Suite».

Hele Norges coronakart