Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nintendo gir gass

Se bilder fra de første spillene til Nintendo DS.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill(Dagbladet.no): I dag kom de første skjermbildene fra spillene som kommer til Nintendos kommende håndholdte konsoll, DS.

  Det vil komme «mellom 10 og 12» spill til konsollen «i løpet av de første 30 dagene den er på markedet», skriver Eurogamer på sine nettsider.

  Selve spillmaskinen er ventet til Norge i mars neste år - i USA kommer den nå i november. I samme periode som vi får maskinen vil det komme ytterligere 20 til 25 spill, noe som forhåpentligvis gjør at vi får en solid katalog med spill å velge mellom når den tid kommer.

  I tillegg til de DS-spesifikke spillene, vil konsollen også kunne spille alt som har kommet ut til GameBoy Advance.

  Vi vil komme tilbake til hvilke spill som være tilgjengelig når, etter at Nintendo har kunngjort det. Det ventes at dette skjer på en pressekonferanse Nintendo holder i Seattle senere i dag.

  I mellomtiden har vi samlet noen bilder fra seks av de annonserte Nintendo DS-titlene. Klikk deg inn på bildeseriene nedenfor!


  «Super Mario 64 DS»


  «Mario Kart DS»


  «Advance Wars DS»


  «Metroid Prime: Hunters»


  «Nintendogs»


  «The Urbz: Sims in the City»


  «WarioWare, Inc. DS»

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>NINTENDO DS:</B> Kommer snart ... i hvert fall i USA.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media