– Nisser er djevelens verk

«Vi kan vel enes om at ikke alle nisser er djevelens verk, men heller begrense det til «hagenisser». De og plastflamingoene har en plan ... Hans

«Ironisk at han påstår at nisse(r) er djevelens verk. Nissen stammer hovedsakelig fra den katolske delen av kristendommen. Sankt Nikolas var en rik prest. Han ga vekk hele formuen sin til de fattige i hemmelighet slik at han ikke kunne bli takket/æret for det.

Foamed

«Ærlig talt, skal du først prakke på noen meningen din, får du i alle fall være ærlig om hvorfor. Å gi ungen ubegrunnede redsler er slemt.

David

«Jøye meg. Jeg som alltid har kalt politikerne våre for nisser!!!!! Jeg ante ikke hvor rett jeg hadde. Morten W

«Kristendommen har jo opp igjennom historien vært preget av korrupsjon og makt begjær. Så vi skal ikke se bort ifra at Lucifer tidlig har vært med å forme religionen til det den er i dag.

Agnostikeren

«Han skulle bare vite at han egentlig feirer midtvinter på hedensk vis. Jesus ble jo ikke engang født på dette tidspunktet (det har ingen teolog noen gang ment, heller) – jula er bare en gammel vintersolvervfeiring som de kristne bestemte seg for å kuppe. Litt som når vi flytter festen til en lørdag selv om vi fyller år på tirsdag – poenget var å sikre seg at folk feiret skikkelig.

Jokke