Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nobelprisvinner var horekunde

Årets nobelprisvinner i litteratur, V S Naipaul, sier han kjøpte sex regelmessig mens han var gift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et amerikansk radiointervju som i går ble sendt i Sverige innrømmer nobelprisvinneren at han kjøpte sex regelmessig fra prostituerte.

Sexkjøpene foregikk mens han var gift med sin forrige kone, uten at hun hadde den minste anelse om hva som foregikk, skriver Aftonbladet.

- Ikke tid til oppvartning

- Dette skjedde i en periode av livet mitt hvor jeg var veldig opptatt av jobben, og hvor ekteskapet mitt ikke var på sitt beste.

Jeg hadde ikke tid til å oppvarte kvinner, for det er veldig tidkrevende. Dersom man skal oppvarte en kvinne kan det ta dager eller uker, og man må være borte fra sitt arbeide, sier Naipaul om hvorfor han var horekunde.

Naipaul sier at det nå er 33 år siden han kjøpte sex, og at den perioden i livet hans er over. Han sier også at han er svært takknemlig for at de prostituerte fantes tilgjengelige.

- Ikke skammelig

- De ga meg trøst og seksuell avslapning som jeg ikke fikk i mitt liv. Å oppsøke prostituerte er ikke skammelig og jeg angrer ikke, sier årets nobelprisvinner.

Hele Norges coronakart