«Nobel» og NRK:

«Nobel»s Christian Rubeck fryktet for livet under et synagogebesøk: - Det kom inn en bombetrussel

Research har alltid vært viktig for «Nobel»-skuespiller Christian Rubeck. Som student i London fikk han kjenne på ekte terrorfrykt.

DRAMATISK: Christian Rubeck, kjent som «Umin» i tv-suksessen «Nobel» bruker egenopplevde erfaringer i rollen. Blant annet en skremmende hendelse i London i 2002. Foto: Thomas Rasmus Skaug
DRAMATISK: Christian Rubeck, kjent som «Umin» i tv-suksessen «Nobel» bruker egenopplevde erfaringer i rollen. Blant annet en skremmende hendelse i London i 2002. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var livredd, sier «Nobel»-skuespiller Christian Rubeck (36) til Dagbladet om den svært dramatiske hendelsen han skal ha opplevd i starten av 20-åra som andreårsstudent ved den profilerte skolen Drama Centre London.

Rubeck utdannet seg til skuespilleryrket i England fra 2000 til 2003, og hadde fått rollen som jødiske «Kewpie» i stykket «Paradise Lost», skrevet av teaterlegenden Clifford Odets.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer