Fotball:

«Nødlandslaget» knuste rekord

900 000 så på det meste «nødlandslaget» mot Østerrike på TV 2 og TV 2 Sumo onsdag kveld.

IMPONERT: - Christian Gauseth var meget imponert over «Nødlandslagets» innsats mot Østerrike. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Landet flokket seg rundt TV-skjermene da Norges B-lag imponerte i Nations League-kampen mot Østerrike i går, som endte 1-1.

- «Nødlandslaget» var akkurat det nasjonen trengte nå. Utrolig gøy at seerne engasjerte seg og sluttet opp om denne gjengen med herlige outsidere, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en pressemelding.

Det hasteutplukkede laget, som stilte for Norge etter at det opprinnelige landslaget var plassert i koronakarantene, vekket mer interesse enn tidligere sammenlignbare kamper. Den forrige Nations League-rekorden er fra kampen mellom Norge og Nord-Irland i oktober - et oppgjør som ble sett av 671 000.

- Det har vært en uvirkelig uke med landslaget. To kamper forsvant, og så fikk vi inn «nødlandslaget» på den tredje - der Ghayas Zahid og Jørgen Strand Larsen erstattet Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland. Og så ender det med at over 900 000 seere følger våre nye helter i 2. omgang. For en historie, kommenterer TV 2s sportsredaktør.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer