«Noe av appellen var at de ikke var del av våre liv»

Nå kan a-ha bygge opp utilnærmeligheten igjen. I hvert fall fram til comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FARVEL, A-HA: Under den første av deres avskjedskonserter i Oslo Spektrum i november i fjor, benyttet Magne Furuholmen tidlig anledningen til å oppfordre folk til å komme tilbake hit neste år, for det kom til å bli «et helt annet show».

Det var på sett og vis bare en saksopplysning — konsertene den gang var slutten på «Foot of The Mountain»-turneen, mens den offisielle avskjedsturneen begynte først fire måneder seinere — men det lød, om ikke direkte desperat, så kanskje litt vel forretningsmessig.

HVIS MAN SKAL ENDE opp, som man uvegerlig gjør, med å veive hendene sidelengs og synge med, i et altfor umandig stemmeleie, på wave goodbye, wave goodbye-partiet av «Manhattan Skyline» — vel, så hadde det vært fint om det føltes som om man faktisk vinket farvel også.Det gjorde det definitivt i går kveld, da a-ha avsluttet den fantastisk titulerte «Ending On A High Note Tour» med en aller siste konsert i Oslo Spektrum.

De hadde spart akkurat den riktige sangen til slutt, en tidlig hit som toner ut med setningen «I'll be gone in a day or twoooo».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer