VISSTE HVOR DE VAR: Straks prinsesse Marie eller prins Joachim brukte kredittkort på bryllupsreisen plinget det inn en SMS til Se og Hør. De betale en kilde for datatilgang. Her er paret fra et besøk i Stockholm i 2007. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VISSTE HVOR DE VAR: Straks prinsesse Marie eller prins Joachim brukte kredittkort på bryllupsreisen plinget det inn en SMS til Se og Hør. De betale en kilde for datatilgang. Her er paret fra et besøk i Stockholm i 2007. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Noe råttent i Danmark

Du får ikke bedre skandaler enn dem du lager selv. Danske Se og Hør har i i flere år betalt en utro tjener for kredittkortinformasjon om kjendiser og kongehus.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det begynte med en misfornøyd eks-journalist i Se og Hør. Han bestemte seg for å skrive ei bok der han fortalte om kjendisbladets metoder. Men vi snakker ikke om Håvard Melnæs og «En helt vanlig dag på jobben». Denne gangen er den danske ur-utgaven av Se og Hør som har havnet i hardt vær, etter at Ken B. Rasmussen denne uka ga ut boka «Livet, det forbannede».

Boka er en roman, men det er nøkkelroman der hovedpersonen likner til forveksling på forfatteren, og der navnene på flere ansatte i Se og Hør bare er så vidt forandret. Slik kan man gi seg selv en slags fikenblad-beskyttelse mot injurier og søksmål. Selv har forfatteren sagt at boka er 80 prosent sann og 20 prosent fiksjon. Boka handler også 80 prosent om tjue år i USA og 20 prosent om «Set og Hørt», det fiktive ukebladet som likner fælt på danske Se og Hør.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn