Noe så sjeldent som en virkelig god erotisk roman

Imponerende likefram om kinky sex.

DANSER PÅ ROSER: Dagbladets anmelder mener Hedda Robertsen har klart kunststykket å skrive god erotikk. 
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
DANSER PÅ ROSER: Dagbladets anmelder mener Hedda Robertsen har klart kunststykket å skrive god erotikk. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les intervju og utdrag fra Hedda Robertsens bok her. Hete erotikktips. ANMELDELSE: Hun har ikke gjort det lett for seg, Hedda Robertsen.

Etter en sommer med het agurk-debatt om spekulativ mykporno pakket inn som skjønnlitteratur, kommer hun med en roman om to venninner med et nokså ekstremt erotisk liv.

Detaljskildret av Robertsen. Imponerende nok er det en vellykket roman.      

Studentene Simone og Amalie bor sammen i kollektiv. Amalie er hjelpeløst forelsket i den ti år eldre seminarlederen Thomas. Han er forlovet og vordende far,  og oppsøker Amalie når det måtte passe ham. Med særegne ønsker om håndjern og klyper i brystvortene og ståltråd rundt halsen. Amalie er «dypt takknemlig for at han viser henne denne tilliten» - og lar seg mer enn villig både bindes og nesten-kveles — før han iler hjem til sin kjære.    

Forgylte håndjern Simone blir ikke forelsket. Hun var fører av en bil der venninnen døde — og har deretter vært likegyldig med det meste. Hun suger den stakkars forelskede medstudenten Adam når det passer henne, for så å forlate ham med et skuldertrekk. Nokså tilfeldig havner hun på en fetisjklubb, og blir med mystiske Daniel hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer