Noel Gallagher satser på solokarriere

Låtskriveren i Oasis, Noel Gallagher,sitter på mye uinnspilt materiale som han ikke kan forestille seg at broren Liam skal synge. Nå avslører han planene sine: En solokarriere - men ikke før etter et par nye album med Oasis.

Gallagher avslørte planene sine på et program i britisk frokost-tv. Noel fortalte at han synes det er på tide å få større kunstnerisk frihet. Derfor planlegger han å gi ut sine egne låter på et soloalbum. Men først vil han gjøre enda et par album med Oasis, skriver nettstedet dotmusic.

Både broren Liam og Noel har syslet med planer om en solokarriere. Noel sier han har laget mye musikk som ikke passer til Liams stemme.

Men han benekter forholdet til Liam er årsaken til at han vil gå solo:

- Det har vært dårlige tider, og det har vært gode tider i forholdet mellom oss. Nå er forholdet mellom oss mest godt, sier han.

Noel sier han nå er ferdig med kokain og innrømmer at han har vært gjennom en vanskelig periode i livet. Men anger? Nei, det har han ikke:

- Jeg tror du bør oppleve alt her i livet. Livet er til for å leves, og du bør gå dit følelsene tar deg.

Det har til tider vært stor ståhei rundt Gallagher-brødrene. Vi andre får være glad for at Noel - i hvert fall foreløpig - vil konsentrere seg om Oasis.