<strong>Råd:</strong> Kent Andersen svarer om råd til Erna. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix
Råd: Kent Andersen svarer om råd til Erna. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix Vis mer

DEBATT

Debatt: Holdninger i det offentlige rom

Noen bedre råd til Erna

Svar til Trædal og Solbergs uttalelser om muslimhat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 arrangerte Viggo Johansen i NRK en humordebatt i programposten «Redaksjon EN» mellom Kristopher Schau og Lars Andreas Larssen. Eivind Trædal prøver stadig vekk å toppe den seansen med det Schau karakteriserte som «gal manns ralling», så han får fråde i fred. Men som profilert ateist må jeg imidlertid gi Erna noen prinsipielle råd.

1: Hva med å bekjempe ALLE fiendtlige holdninger?

Trædal vil at du skal bekjempe muslimfiendtlige holdninger. Her er et mye bedre forslag: Motarbeid ALLE fiendtlige holdninger, slik en statsminister skal i et sunn rettsstat. Fiendtlige holdninger er nemlig uønsket enten de kommer fra kokkohøyre, kokkovenstre, eller kokkoislam.

Her kommer du ikke unna Muhammeds eget manifest fra 600-tallet som er sterkt fiendtlig mot demokratiet, og klart og tydelig oppfordrer til fiendtlige holdninger mot jøder, vantro, kvinner, og oss ateister – som igjen inspirerer tusenvis av terrorister verden rundt. Hvis du vil motarbeide vold og splittelse og terrorfare, må du ta tak i alle sider av saken.

2: Slå ring om Document, HRS, Resett og Frp.

Hvis du virkelig mener at mangfold og ytringsfrihet er riktig, så har du EN oppgave: Besøke Document, HRS og Resett-redaksjonene – og love din støtte til ytringsfriheten, vår trygghet og norsk meningsmangfold. Disse avisene må nemlig operere fra hemmelig adresse på grunn av et konstant trusselbilde gjennom alle år. Det bør også plage deg.

Din egen regjeringspartner Fremskrittspartiet har også levd med hat, hets, brustein, brunbeising og fråde fra Marx‘ rasende flokk i sånn ca. 40 år. Trædal, Antifa og islamistene vil kneble og ødelegge disse fire hovedmotstanderne, slik at alt som står igjen er … dem selv, og deres forkvaklede INGSOC-versjon av «fred og demokrati». Hva slags «mangfold» skal det forestille? DE er fiendene av demokratiet. Ikke vi.

3: Ikke tro på ekstremister som juger.

Du finner ikke en enste «muslimhatende» artikkel fra meg, og jeg har aldri tatt til orde for enorm maktbruk mot muslimer. Dette tøvet har sirkulert som et pornoblad for tolvåringer internt i den røde bobla siden 2017, men det blir ikke noe sannere av det:

Det jeg sier i kronikken «Der Loven Ikke Opprettholdes» er, sitat: «Myndighetene i Europeiske land må velge side, og ta tilbake kontrollen og sikkerheten med alle midler.» Når masseinnvandringen skaper aktører, gjenger, klaner, no-go soner, kulturer og ideologier som verken forstår eller respekterer voldsmonopolet (som nylig på Bogerud) må staten nemlig ta kontroll. Uansett pris. Ellers blir vi Sverige.

4: Ikke utnevn min ateisme til religiøs rasisme.

Statsministeren er også forvirret: Islam er ikke en rase! Islam er en frivillig idé i hodet til folk. Men dette er ingen vanlig overtro: Islam er et monokulturelt samfunnssystem – av menn, for menn, og til menns velbehag, med alles underkastelse som mål, og med et sharialovverk klar for å tilsidesette sekulære lovverk. Det gjør islam dypt politisk, men hater jeg muslimer for det?

Nei. Jeg synes synd på muslimer, for de sløser bort livet på er fiktiv gud som hater dem, meg, jøder, kvinner, homofile, øl, bacon, rock, dans, frihet, kyssing, fornuft, sex, klining, kjærlighet, kjoler, pupper, hår, framgang, kritikk, Europa, demokrati og kjettersk ytringsfrihet, (altså alt som er gøy, viktig og verdifullt) og erstatter det med absurde regler og påbud, samt dødsstraff for frafall. Det er ikke noen «fobi» Erna. Slutt å være lettvint. Dette er blodig alvor.

Islam er imot alt som ikke er islam, derfor kommer jeg aldri til å stoppe kritikken. Unnskylder jeg det? Nei. Skammer jeg meg? Nei. Blir det mindre islamkritikk framover? Nei. Og det er Statministerens oppgave å beskytte meg også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer