Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Paranoide paroler for pappskaller i alle land:

Noen som har E-posten til E-tjenesten så skal de få se hvilke syke paroler som lages om dem

Internasjonalen er verdens beste sang

PAROLER FØR OG NÅ: I morgen er det første mai og parolene er laget både her og der. I Fagerborg-regionen er det flust av paroler som PST nok ønsker å legge beslags på. Eller kanskje vi sender dem på E-post til E-tjenesten? Bildet viser paroler som slapper av i Oslo 1967. Foto: Dagbladet.
PAROLER FØR OG NÅ: I morgen er det første mai og parolene er laget både her og der. I Fagerborg-regionen er det flust av paroler som PST nok ønsker å legge beslags på. Eller kanskje vi sender dem på E-post til E-tjenesten? Bildet viser paroler som slapper av i Oslo 1967. Foto: Dagbladet. Vis mer
Meninger

I hele helga og natt til i morgen har, Østre Fagerborgs avdeling av Vi Som Virkelig Kan Feire 1. MAI ved å sitte hjemme – eller på et annet sted på beste vestkant – der vi skriver og mener noe alt i hele verden fordi vi drikker longdrinks og tror vi er morsomme fortsatt Laug, laget paroler som selges via Finn.No, Snappkatt (for oss eldre), bærbare faksmaskiner og ved personlig oppmøte via budbil. For ordens skyld tar vi her med laugets trykk som de har bakpå de brune og blå støvfrakkene:

(ØF AVVSVKF1MVÅSHEPEASPBVOSSOMAIHVFVIDLDOTVIEMFL).

Vi har som eneste publikasjon, på denne siden av verdens beste sang, Internasjonale, fått smugtittet på noen av parolene som bli å finne i de tentativt hemmelig 1. mai-togene over det ganske land – unntatt Bærum, Singsaker, Hammerfest (du vet i den gata), på Sørlandet og deler av Sandnes. I Trøndelag er det foreløpig solgt ti av parolen, «Ikke tull med gamle griser – stem på Senterpartiets sorte får». Ha-ha-ha-ha-parolen er det ingen som vil ha.

Det er også sendt oppover fem plakater med påskriften, «La dem få melding hjem». I Troms og Finnmark slites det med å få ut parolen, «Ja til reinleder og nei til russisk rulett med våre fylkesgrenser», mens kampens hete-parolen, «Dego hemálaš», rettet mot Jan Tore Sanner fortsatt, selger som en porsjon med nydelig boknafisk. En pinne, takk.

Norsk presse får også sine pass påskrevet. Dette ettersom alle nå leser den hele og fulle sannhet i Resett (Helge Lurås er samtidens slager), Document.no (Uten Hans Rustad stopper velferdssamfunnet) eller hos Pål Frk. Ninja Steigan (vi kneler ved hans hatt) eller de to damene som vi ikke våger å skrive navnet på.

Her har lauget laget blant annet «VG er en lydig lakei for CIA og FBI» og «VG – bare talerør fra ende til annen». Vi i denne avisa, eid av utlendinger ? Nei, vi kan ikke skrive om disse fordi det er litt lavt under taket her, men okay: «Dagbladet – slik blir du fin på håret med oss» og «Dere snur deres kapper etter Jonas».

Dagsavisen får ingen paroler i år ettersom få leser dem. Tre paroler ble sensurert: «Islam -rett vest», «Krenkes den som krenkes bør» og «Vi gir lukket avdeling et ansikt - E-tjenesten».

PS: Denne artikkelen er nedtegnet før det ble kjent at Dagbladet fikk ny sjef og redaktør.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media