Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Arkivglimt raser videre

Noen som kan fortelle oss om hvordan det var på MUNCH-INN?

Og tusen takk for at dere sender inn opplysninger, de lagres hos Norsk Folkemuseum.

UT I KVELD: Er du i byen i kveld kan vi kanskje ta en tur ut? En pils? En liten middag? Okke som, vi kan møtes her: «Munch Inn-restaurant, Oslo, Tøyengata 53, 15.10.1969, interiør fra restauranten.». Dette landet er fullt at spisesteder og drikkeplasser som er forsvunnet. Noen som kan fortelle oss om hvordan det var på Munch Inn? Fotografens navn ikke oppgitt.
UT I KVELD: Er du i byen i kveld kan vi kanskje ta en tur ut? En pils? En liten middag? Okke som, vi kan møtes her: «Munch Inn-restaurant, Oslo, Tøyengata 53, 15.10.1969, interiør fra restauranten.». Dette landet er fullt at spisesteder og drikkeplasser som er forsvunnet. Noen som kan fortelle oss om hvordan det var på Munch Inn? Fotografens navn ikke oppgitt. Vis mer
Arkivglimt
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Munch-Inn-restuarant med to mennesker som sitter og skal ta seg et glass og en matbit. I vårt arkiv er det ingen navn på personene, men bildet er tatt i 1969. Vi har ikke Oslo Byleksikon foran oss, og vi finner ingenting om stedet på nettet, men det ligger et Munch-In i Wolverhampton og et par steder i USA, blant annet en kinesisk restaurant. Men, våre lesere er byfolk og utefolk og kan sikkert bidra til at vi kan oversende Norsk Folkemuseum noen flere opplsyninger. Det hadde vært feiende flott.

Adressen stå jo også opført, det er Tøyengata 53, og det er jo en penselstrøk ved siden Munch-museet, så bildet er fra selve museet, vi kom altså nærmere noe bare ved å søke på kart og adressen. Helt sant. Men hvem drev restauranten? Hva slags mennesker vanket her? Var det Skrik og mye skrål? Var det Vampyr og Pikene på broen? Museets egne folk sitter sikkert på gode opplysninger, send dem til oss, takk.

tst@agbladet.no

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!