DEBATT

Noen tips til Erna

Slik kan du bekjempe muslimhat.

VISTE STØTTE: Statsminister Erna Solberg deltok i dag på eid-feiringen til den terrorammede muslimske meningheten Al-Noor Islamic Centre i Bærum. Mohamed Rafiq (bak) er helten som lørdag overmannet gjerningsmannen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VISTE STØTTE: Statsminister Erna Solberg deltok i dag på eid-feiringen til den terrorammede muslimske meningheten Al-Noor Islamic Centre i Bærum. Mohamed Rafiq (bak) er helten som lørdag overmannet gjerningsmannen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av det skremmende angrepet på moskeen i Bærum denne helga, har Erna Solberg uttalt at vi sammen må bekjempe muslimfiendtlige holdninger. Dette er en god idé. Her er noen hjelpsomme råd som kan gjøre jobben lettere for statsministeren:

1) Ikke gi millioner til Human Rights Service over statsbudsjettet. Dette er en blogg som har kalt Erna selv en «kultursviker» etter et besøk i en moské. Hege Storhaug har gjort stor suksess med sin bok «Islam – den 11. landeplage», der hun argumenterer for at vi nå står i «den tredje jihaden», som «kommer fra borgere på innsiden». På Human Rights Service sine nettsider har en uskyldig muslimsk familie fått publisert bilder av hjemmet sitt fordi de hadde skrevet et uskyldig religiøst budskap på veggen, og Storhaug har lansert en «fotokonkurranse» for å ta bilder av muslimer på gata, for å «dokumenterer den kulturelle revolusjonen» i landet vårt. Denne bloggen får hele 1,8 millioner kroner i statsstøtte hvert år. Da den fikk kutt i budsjettene i 2011 etter 22. juli, tvang FrP igjennom en særbevilgning over kommunebudsjettet i Oslo. Å gi statsstøtte til å spre muslimhat, er åpenbart en dårlig måte å bekjempe muslimhat på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer