FÅTT NOK: Skuespiller Reese Witherspoon sa nei til å spille inn en tredje «Legally Blonde»-film. Hun har heller takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild». Foto: Stella Pictures
FÅTT NOK: Skuespiller Reese Witherspoon sa nei til å spille inn en tredje «Legally Blonde»-film. Hun har heller takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild». Foto: Stella PicturesVis mer

Nok advokatnek for Witherspoon

Vil ikke spille blond og dum igjen.

Reese Witherspoon sa nei takk til en tredje runde med «Lovlig blond», og vil heller begi seg ut i villmarken.

Hun spilte den tilsynelatende fjollete, blonde, rosakledte advokaten Elle Woods i «Legally Blonde» i 2001 og i oppfølgeren «Legally Blonde: Red, White and Blonde» i 2003. Men nok er nok, melder New York Daily News:

Witherspoon er ikke interessert i å gjøre rollen om igjen, og har istedet takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild», der selveste Nick Hornby er hentet inn for å skrive filmmanuset, ifølge Guardian.

Hornby beskriver boken som «rørende, morsom, smertefull og tapper». Strayed forteller om hvordan hun som 26-åring befinner seg ved et av livets veiskiller når ekteskapet er over, moren dør og hun selv er heroinavhengig. Hun bestemmer seg for å legge ut på en 170 mil lang vandring gjennom Sierra Nevada- og Cascade-fjellene i California.

Og den historien sikret Witherspoon seg gjennom sitt produksjonsselskap Pacific Standard, og skal nå altså spille hovedrollen.

(NTB)