Nok advokatnek for Witherspoon

Vil ikke spille blond og dum igjen.

FÅTT NOK: Skuespiller Reese Witherspoon sa nei til å spille inn en tredje «Legally Blonde»-film. Hun har heller takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild». Foto: Stella Pictures
FÅTT NOK: Skuespiller Reese Witherspoon sa nei til å spille inn en tredje «Legally Blonde»-film. Hun har heller takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild». Foto: Stella PicturesVis mer

Reese Witherspoon sa nei takk til en tredje runde med «Lovlig blond», og vil heller begi seg ut i villmarken.

Hun spilte den tilsynelatende fjollete, blonde, rosakledte advokaten Elle Woods i «Legally Blonde» i 2001 og i oppfølgeren «Legally Blonde: Red, White and Blonde» i 2003. Men nok er nok, melder New York Daily News:

Witherspoon er ikke interessert i å gjøre rollen om igjen, og har istedet takket ja til hovedrollen i filmatiseringen av Cheryl Strayeds bestselgerroman «Wild», der selveste Nick Hornby er hentet inn for å skrive filmmanuset, ifølge Guardian.

Hornby beskriver boken som «rørende, morsom, smertefull og tapper». Strayed forteller om hvordan hun som 26-åring befinner seg ved et av livets veiskiller når ekteskapet er over, moren dør og hun selv er heroinavhengig. Hun bestemmer seg for å legge ut på en 170 mil lang vandring gjennom Sierra Nevada- og Cascade-fjellene i California.

Og den historien sikret Witherspoon seg gjennom sitt produksjonsselskap Pacific Standard, og skal nå altså spille hovedrollen.

(NTB)