Anmeldelse: «The Informer»:

Nok blod og spenning for pengene

Men mange vil nok si at krimboka er langt bedre.

TØFFE SAKER: The Informer har sin spenning, men det meste har du nok sett før. Men, den er verdt å bruke tid på også. SF Studios. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Peter lever et dramatisk dobbeltliv med kone og ei lita datter. Disse betyr alt for ham. Ingenting skal og må skje med dem. Han er villig til å risikere alt for å beskytte familien. Men, så var det hans hemmelige liv som undercoverskurk for FBI, plassert hos den polske mafiaen.

Zloty

Denne brutale gjengen som styrer dopsalget, og som ikke tar fem zloty for å drepe hvem som helst. Peter ble sluppet ut av fengsel etter fire år, selv om han skulle ha sonet 12 år mer for drap. Men, FBI har en slesk plan for ham. De er også villige til å ofre nesten alt og alle. Det blir intense saker.

Bale Hill

Peter skal inn i Bale Hill igjen, et fengsel som regnes som et av de farligste høyrisikofengsler i USA. Dit inn skal han nå for å være både FBI og mafiaens mann.

Polakkene vil ha fullstendig kontroll over salget av narkotika i hele USA, og i dette fengslet. FBI vil ha den livsfarlige, polske hovedmannen bak lås og slå. Sett og hørt nesten noe slikt før? Ja, det har du nok.

Verste gutta

Men, dette er tidvis god spenning selv om det blir vel blodig her og der. I tillegg er mange av oss litt trøtte av nok en film fra et fengselsmiljø med de verste gutta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer