Nok en gullrute til «Hver gang vi møtes»

TV-suksessen hanker inn gullruter.

1.SESONG Første sesong av «Hver gang vi møtes» gikk av med prisen for «Beste nye programserie» og «Årets underholdning». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
1.SESONG Første sesong av «Hver gang vi møtes» gikk av med prisen for «Beste nye programserie» og «Årets underholdning». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Alt som kan krype og gå av kjendiser er på Gullruten i Grieghallen i Bergen i kveld når bransjeprisene skal deles ut. 

TV 2 - programmet «Hver gang vi møtes» fikk gullruten i begge kategoriene de var nominert, både for «Beste nye programserie», og for «Årets underholdning». Dermed danket de ut sndre store tv-suksesser som «Brille», «Ingen grenser 2», «I kveld med Ylvis» og «Skavlan».

Programmet hvor syv artister samles på Hvaler for å synge hverandres sanger, har gått rett hjem i norske hus.  - Nytt Etter at Vinni fremførte sin versjon av Halvdan Siverstsens «Sommerfuggel i Vinterland», gikk sangen rett til topps på Itunes.

- Vi visste ikke helt hva vi var med på. Det var så ærlig og nytt, og det tror jeg publikum satte pris på, sier artisten Bertine Zetlitz. Halvdan Sivertsens cover av hennes låt «Twisted Little Star» ble også svært godt motatt av publikum. 

Produsent Kathrine Haldorsen (40) lover en ny og minst like bra sesong av TV-suksessen. Ny sesong - Det kommer til å bli en fantastisk sesong, sier programredaktør Haldorsen om neste sesong av «Hver gang vi møtes».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer