Nok en gullrute til «Hver gang vi møtes»

TV-suksessen hanker inn gullruter.

1.SESONG Første sesong av «Hver gang vi møtes» gikk av med prisen for «Beste nye programserie» og «Årets underholdning». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
1.SESONG Første sesong av «Hver gang vi møtes» gikk av med prisen for «Beste nye programserie» og «Årets underholdning». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.Vis mer

BERGEN (Dagbladet): Alt som kan krype og gå av kjendiser er på Gullruten i Grieghallen i Bergen i kveld når bransjeprisene skal deles ut. 

TV 2 - programmet «Hver gang vi møtes» fikk gullruten i begge kategoriene de var nominert, både for «Beste nye programserie», og for «Årets underholdning». Dermed danket de ut sndre store tv-suksesser som «Brille», «Ingen grenser 2», «I kveld med Ylvis» og «Skavlan».

Programmet hvor syv artister samles på Hvaler for å synge hverandres sanger, har gått rett hjem i norske hus.
 
- Nytt Etter at Vinni fremførte sin versjon av Halvdan Siverstsens «Sommerfuggel i Vinterland», gikk sangen rett til topps på Itunes.

- Vi visste ikke helt hva vi var med på. Det var så ærlig og nytt, og det tror jeg publikum satte pris på, sier artisten Bertine Zetlitz. Halvdan Sivertsens cover av hennes låt «Twisted Little Star» ble også svært godt motatt av publikum. 

Produsent Kathrine Haldorsen (40) lover en ny og minst like bra sesong av TV-suksessen.
Ny sesong - Det kommer til å bli en fantastisk sesong, sier programredaktør Haldorsen om neste sesong av «Hver gang vi møtes».

«Hver gang vi møtes» har fenget mange, og har hatt et seertall på over 700 000.

- Jeg føler ikke at det er min pris, men det er gøy å være med å få ta den i mot, sier Zetlitz.

Danket ut Ylvis «I Kveld med Ylvis» var også nominert i kategorien «Beste underholdning».

- Jeg forventer å hanke inn 100% som vanlig. Vi har jo aldri vunnet noe, så vi får se om vi klarer å holde den tradisjonen, sier Vegard Ylvisåker ironisk om at de er nominert i tre kategorier, i forkant av prisutdelingen.

Det gjenstår å se om Ylvis-brødrene holder tradisjonen. Bård Ylvisåker er også nominert som «Beste mannlige programleder», og de er begge nominert i kategorien« Årets Tv-navn».
«Beste TV-drama» til Taxi NRK-thrilleren om det pakistanske taxi-miljøet i hovedstaden gikk av med prisen for «Beste TV-drama». De andre nominerte i kategorien var «Lillyhammer», «Dag 2» og «Buzz Aldrin».

Manusforfatter og regissør på serien Ulrik Imtiaz Rolfsen tok stolt imot gullruten på scenen i Grieghallen.

Se alle gullrute vinnerne her.

  
 

VINNER:«Hver gang vi møtes» fikk prisen for beste programserie. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
VINNER:«Hver gang vi møtes» fikk prisen for beste programserie. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer