Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nok er nok

Det gikk ikke lenger for skuespillerparet Jude Law og Sadie Frost.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske skuespilleren Sadie Frost skal skilles fra sin ektemann, landsmann og kollega Jude Law. En talskvinne for Frost bekrefter at hun har begjært skilsmisse.

Talskvinnen sa torsdag at Frost håper skilsmissen vil bli så smertefri som mulig, ikke minst for parets tre felles barn. Minstemann Rudy ble født så sent som i september i fjor, og har altså ennå ikke fylt ett år.

Paret flyttet fra hverandre rett etter nyttår, etter å ha vært gift i mer enn fem år. Årsaken skal ha vært at vennskapet mellom Law og den amerikanske superstjernen Nicole Kidman utviklet seg til noe annet og mer.

Men Kidman og Law hevder at skilsmissen som nå er kunngjort, ikke har noe med deres «vennskap» å gjøre. I slutten av juli vant Kidman en injuriesak mot London-tabloiden Daily Mail, som hadde skrevet at de to hadde et forhold.

Jude Law er kjent fra storfilmer som «Fiende ved Porten», «Wilde» og «Den talentfulle Mr. Ripley». Sadie Frost har blant annet spilt i «Bram Stoker's Dracula» og «Shopping», og paret har sammen vært aktive i kampanjen mot pelsdyrhold og bruk av pels.

(NTB-DPA)

SKILLES: Det har ikke manglet på spekulasjoner om Judes utenomekteskapelige forhold.