NÆRE: Erling Havnå (t.v) skrev treningsprogram for Kai Robin Havnaa mens han satt i fengsel. Nå er Havnå en del av nevøens faste team, som det er laget dokumentarserie om. FOTO: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NÆRE: Erling Havnå (t.v) skrev treningsprogram for Kai Robin Havnaa mens han satt i fengsel. Nå er Havnå en del av nevøens faste team, som det er laget dokumentarserie om. FOTO: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Dokumentarserien «Team Havnaa»:

Nokas-dømte Erling Havnå:
- Dommen var vel fortjent

Erling Havnå forstår at firmaer ikke vil ansette ham. Men for nevøen og bokseren Kai Robin, er han blant de viktigste i teamet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det å pushe det aller siste ut av meg, det klarer han ikke. Det må noen som ikke er så glad i meg gjøre, sier Kai Robin Havnaa, om hjelpetrener og onkel Erling Havnå.

Over to år er gått siden Erling Havnå slapp ut av fengsel, etter å ha sonet dommen for å ha deltatt i ranet av tellesentralen i Nokas i Stavanger, 5. april 2004. Etter elleve år bak murene ble han en del av «Team Havnaa», nevøens sportslige team.

Denne høsten viser Viasat 4 en dokumentarserie, som følger proffbokseren Kai Robin Havnaas vei mot toppen. Serien har premiere i oktober og følger også hele teamet rundt ham i dagliglivet, og forteller Havnaa-familiens spesielle historie.

I farens fotspor

I 1990 ble Kai Robin Havnaas far og Erlings Havnås bror, Magne Havnaa verdensmester i boksing, i klassen cruiservekt. Fortsatt er han den eneste mannlige, profesjonelle verdensmesteren Norge har hatt i boksing. Da han var aktiv, var Havnå hjelpetrener også for ham.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn