Nominasjonskampen i SV

«Dette begynner å ligne veldig på de skitne knepene som ble brukt ved kommunevalget i Drammen. Sender dårlige signaler når man skal stemme ut ifra etnisitet.

Skeptisk

«På tide å få ut den soppen Keiko Holmås, en udugelig døgenikt uten noen som helst utdannelse. Hva pokker har denne fyren å gjøre på tinget? Veldig interessant for en innvandrer som meg å se hvordan SV’erne fråder om munnen på hverandre her, og angriper sin partikollega utifra insinuasjoner om at han har drevet med juks. Chaudry er bare dyktig, og det er demografisk rettferdig av han å kicke ut denne gjøken fra Hordaland.

Innvandrer«Det er med forundring jeg ser at SV kjemper med nebb og klør mot å få inn en innvandrer med mørk hudfarge høyt på nominasjonslisten. Trodde ikke SV med sin profil skulle opptre på denne måten. Selv i FRP ville dette vært mer uproblematisk. Dette viser bare at SV ikke er det grann bedre enn andre når det kommer til dem selv, og består av mange fordomsfulle rasister som er med på å stemple SV som et rasistisk parti. Vi som kjemper for et flerkulturelt Norge må tydeligvis begynne å se oss om etter andre partier å stemme på.

Knut«SV er jo en stor vits uansett. Håper de ramler under grensen ved neste valg. Jeg ønsker absolutt ikke en verden til venstre.

Zapruder