Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Noomi klar for ny «Prometheus»

Oppfølgeren kommer i 2014 eller 2015.

TILBAKE TIL ROMMET: Noomi Rapace gjorde seg bemerket i «Prometheus». Nå skal hun ha takket ja til å spille i oppfølgeren. Foto: 20th Century Fox
TILBAKE TIL ROMMET: Noomi Rapace gjorde seg bemerket i «Prometheus». Nå skal hun ha takket ja til å spille i oppfølgeren. Foto: 20th Century Fox Vis mer

Filmselskapet Fox har bekreftet overfor The Hollywood Reporter at, joda, de jobber med en oppfølger til årets store science fiction-eventyr, «Prometheus».

Enda bedre: Både Michael Fassbender (35) og svenske Noomi Rapace (32) skal ha takket ja til å spille i filmen, som regisseres av Ridley Scott og ifølge tidsskriftet kan ventes på kino i 2014 eller 2015.

- Ridley er svært entusiastisk på vegne av filmen, men vi må gjøre det riktig. Vi kan ikke forhaste oss, sier Fox-direktøren Emma Watts til THR.

«Prometheus», som hadde premiere i mai, var Ridley Scotts første science fiction siden Alien og Blade Runner. Den ble lansert med en massiv markedsføringskampanje og har spilt inn over 300 millioner dollar. Filmen er sett av nesten 150 000 på kino i Norge.

Selv om anmelderne på ingen måte jublet unisont for filmen, har mange trukket fram Rapaces skuespillerprestasjon i hennes første store Hollywood-rolle.

Svensken som slo gjennom i «Menn som hater kvinner» har draget på legendariske filmregissører, og kan neste år beskues i den erotiske thrilleren «Passion» - signert Brian de Palma.

I løpet av 2013 kommer også «Dead Man Down», krimmen der hun spiller mot Colin Farrell, og som gjenforente Rapace med «Menn som hater kvinner»-regissøren Niels Arden Oplev.

HOLLYWOOD-KARRIERE: Det vil ikke skorte på Noomi Rapace-filmer framover.  Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
HOLLYWOOD-KARRIERE: Det vil ikke skorte på Noomi Rapace-filmer framover. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media