Noora

Holmlia er det nye Bergen.

Noora Noor har i mange år vært den fremste - og langt på vei eneste - verdige representanten for oslosoulen. Med andrealbumet «All I Am» har hun endelig blitt voksen. Det er nesten fem år siden sist, og denne gangen har Noora skrevet store deler av låtmaterialet selv. Så selv om konkurrentene endelig har begynt å puste henne i nakken, har hun fortsatt et pent manikyrert grep om soulkronen.

«Zeros» ligger dessuten godt an til å bli en av årets største singler. Noora har nemlig stemmen i orden. Hun er rå som Mary J.Blige, og myk som Sade. Låten har et mer internasjonalt uttrykk enn Gardermoen, og dens lidenskapelige R&B legger lista høyt for resten av plata.

Dermed blir «All I Am» et album som nesten innfrir. Riktignok er duggfriske «Tomorrow's Rain» nydelig ettertenksom. Og det alltid gøy når MadCon er med på moroa som på funky hevngjerrige «Careful». Likevel har ingen av sporene samme bæreevne som «Zeros». Det spraker liksom ikke nok. Det er egentlig litt synd, for potensialet er så utrolig stort. La det ikke bli fem år til neste gang.