ATTENTATKOMEDIE: I sin neste film spiller James Franco og Seth Rogen to journalister som rekrutteres til å gjøre et attentat mot Nord-Koreas statsoverhode, Kim Jong-un. Det oppleves ikke like morsomt sett fra Nord-Korea, etter hva en talsmann fra regimet uttaler.
ATTENTATKOMEDIE: I sin neste film spiller James Franco og Seth Rogen to journalister som rekrutteres til å gjøre et attentat mot Nord-Koreas statsoverhode, Kim Jong-un. Det oppleves ikke like morsomt sett fra Nord-Korea, etter hva en talsmann fra regimet uttaler.Vis mer

Nord-Korea fordømmer Franco og Rogen

Lager komedie om et attentatsforsøk mot Kim Jong-un.

(Filtermagasin.no): Som mye annet Seth Rogen og James Franco finner på, er deres neste prosjekt, «The Interiew», en kompisfilm og idiotkomedie.

Dette er riktignok også er en spionthriller. Duoen spiller to liksom-journalister som reiser til Nord-Korea for å ta Kim Jong-un av dage, under skalkeskjul av å ha fått en eksklusiv intervjuavtale med statslederen.

Kanskje ikke overraskende, så er det én person som ikke er helt fornøyd: Kim Jong-un.

Rogen og Franco kan dermed krysse av fra sine gjøremålslister å bli fordømt av det nordkoreanske regimet.

- Obama bør passe seg
Talsmann Kim Myong-chol uttrykker stor misnøye med filmen overfor den britiske avisen The Telegraph.

- Det ironiske med handlingsforløpet i filmen er at den viser desperasjonen i USAs regjering og det amerikanske samfunnet, sier han, angivelig i et forsøk på å undergrave prosjektet på et eller annet nivå.

- En film om et attentat mot et utenlandsk statsoverhode speiler hva USA har gjort i Afghanistan, Irak, Syria og Ukraina, fortsetter han.

- Og la oss ikke glemme hvem som drepte John F. Kennedy: Amerikanere. Faktisk så bør president Obama være forsiktig, i tilfelle USAs militære har lyst til å drepe ham også.

Kommer til å se filmen
Talsmannen sier faktisk at Kim Jong-un sannsynligvis kommer til å se filmen uansett.

Enda en ting å krysse av for gutta som lager den.

Der Kim Myong-chol avviser Hollywood for bare å lage filmer «fulle av attentater og henrettelser», synes han britiske filmer er langt bedre og mer realistiske.

- James Bond er en god karakter, og de filmene er mye mer underholdende, sier han.

Bortsett fra «Die Another Day», da. Men det kan vi jo godt være enige om.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.