Nord-Koreas atomplaner

«USAs president George Bush har tidligere stemplet Nord-Korea som et av landene i «ondskapens akse», men sa før helgen at han vil fjerne landet fra amerikanernes liste over land som støtter terrorisme. USA er imidlertid ikke helt fornøyde. USA vil ikke være fornøyd før de får opprettet en miltærbase i Nord-Korea.

Pføy

«Menneskeheten trenger strengt tatt ikke atomvåpen , enten det er i USA, Israel osv. USA holder frykten oppe (en form for terror i mine øyne) for å gangne sin egen våpenindustri osv. Den dagen USA klarer å holde seg innenfor egne grenser og ikke blande seg inn i andre lands indre forhold, ville det vært en begynnelse på fredeligere jordklode.

Tja«Ja, for det var jo ikke kriger før USA ble til,ikke sant? Da var verden så fredelig atte. Og Hitler var jo amerikansk, det vet jo alle.

Antisosialist«Syntes det er rart at alle er så skeptiske til USA her. Nå er det slik at Nord Korea er ett sinnsykt diktatur hvor mennesker blir torturert og drept og lever i null frihet. Spar meg for «Nå skal usa blande seg inn» osv. osv. Det er ikke bare USA som gir sanksjoner til Nord Korea, det er noe store deler av verden gjør. Dere burde være glad noen gjør det før de skaffer seg atomvåpen og bruker det uvettig!

Kristoffer«Det USA kunne ha trengt er en AP/SV/SP regjering! Skatten ville nok ha godt opp ja, men kanskje de 5 millioner uteliggerne i USA ville ha fått seg et hjem!

Nico