Du leser nå Dagbladet Pluss

Kamelen

- Nordmenn blir idioter når de drikker

Før var Kamelen bare stille når han satt i avhør. Nå søker den «oppvigleri»-sikta rapperen roen i stillheten i skogen.

ROLIG: Før var Kamelen hissig. Nå har han vært på sinnemestringskurs, og har lært seg å lytte til kroppens signaler, forteller han. Foto: John T. Pedersen
ROLIG: Før var Kamelen hissig. Nå har han vært på sinnemestringskurs, og har lært seg å lytte til kroppens signaler, forteller han. Foto: John T. PedersenVis mer

- Det går bra, jeg tror jeg tjener mer enn deg, sier Marcus Kabelo Møll Mosele (26), bedre kjent som Slim Kamel eller Kamelen, spøkefullt når Dagbladets journalist tilbyr seg å betale.

På vei til kafeen på Oslo S blir han gjenkjent av flere fans. Han hilser kjapt med et skjevt smil.

Vel framme sitter han henslengt i hjørnet iført Montcler-pique og Gucci-veske med tversoverrem. På armen har han en Rolex-klokke i gull. Den er resultatet av en pågående konkurranse med manager Leo Ajkic.

- Leo og jeg har en greie med at vi skal kjøpe en klokke i året. Leo ringte og sa han hadde kjøpt klokke, og jeg kan ikke la ham kjøpe en finere klokke enn meg, sier han.

Laksevåg-rapperen slo gjennom med låta «Si ingenting» i 2015. Den ga han ut mens han var på rømmen fra bergenspolitiet etter at han stakk av midt i et avhør. Til slutt måtte han inn. I mars 2017 slapp han ut av fengsel etter å ha sonet 20 måneder for vold. Kort tid etter slapp han debutalbumet «Ambivalent».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.