Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømming:

Nordmenn på toppen i serieutroskap

Kun spanske par er verre enn norske, når det kommer til å se episoder av TV-serier de skulle se med kjæresten. 

NUMMER TO I EUROPA: Nordmenn er på andreplass i Europa når det kommer til serieutroskap. Serien «Orange Is The New Black» er blant seriene som fører til mest serieutroskap, ifølge Netflix. Foto: Album / NTB Scanpix
NUMMER TO I EUROPA: Nordmenn er på andreplass i Europa når det kommer til serieutroskap. Serien «Orange Is The New Black» er blant seriene som fører til mest serieutroskap, ifølge Netflix. Foto: Album / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Norske par er blant de verste i Europa når det kommer til «serieutroskap». Det vil si, å se en episode av en TV-serie før kjæresten din, selv om du har lovet å se den sammen.

Ifølge en undersøkelse Netflix har utført via Surveymonkey, er norske par på toppen av serieutroskapslista, kun slått av spanske seere. 55 prosent av de spanske parene som strømmer TV-serier sammen på Netflix, svarer at de har vært serieutro.

48 prosent av nordmennene svarer det samme. På tredjeplass kommer italienske seere, der 43 prosent innrømmer å ha smugsett episoder fra serier de egentlig skulle se sammen med kjæresten.

Undesøkelsen er utført fra 20 til 31. desember 2016, hvor de fikk inn 30 267 svar.

Seriene vi er mest utro med er «The Walking Dead», «Breaking Bad», «American Horror Story», «House of Cards», «Orange Is The New Black», «Narcos» og «Stranger Things».

Hele 83 prosent sier at de er serieutro gjentagende ganger, og 45 prosent innrømmer at de har smugsett serier mer enn tre ganger.

Hvor irritert partneren blir av serieutroskap varierer i forskjellige deler av verden. I Norge blir ikke serieutroskap sett på som noe stort problem, og 54 prosent av dem som svarte på undersøkelsen sier at serieutroskap ikke er noe galt i det hele tatt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media