Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Nordmenn tøffere enn svensker

I Sverige er det store oppslag om skadene deltagerne har fått i i TV3s skrekk-tv «Fear Factor». - De norske deltakerne var mye tøffere. De klager ikke, sier TV3 Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Norske deltakere er alltid tøffere enn svenskene. Det så vi på Robinson også, der gjennomførte nordmennene hinderløypene på halvparten av tida til svenskene, sier informasjonssjef Marianne Melfald i TV3 til Dagbladet.no. Hun har de siste dagene fulgt innspillingen av skrekk-serien «Fear Factor» i Sør-Afrika.

De siste dagene har flere svenske aviser hatt oppslag om deltagere som blør ned sengene, får skuldre ut av ledd og har råtnende sår. Skal vi tro TV3 er det ikke like mye sutring blant de norske deltagerne.

- Ingen har fått alvorlige skader, men det er en god del blåmerker og skrubbsår. Men ingen klager, flere av dem har etterlyst tøffere utfordringer, sier Marianne Melfald i TV3 til Dagbladet.no.

Fredag skrev VG om en svensk kvinne som skal ha fått skulderen ut av ledd etter å ha blitt utsatt for skarptrente schäfere.

- Jeg møtte henne på haifiske dagen etterpå, så det kan ikke ha stått så ille til, sier TV3s Melfald til Dagbladet.no.

Norske Gøril Dullum er en av de 25 nordmennene som så langt har vært med. 24 deltagere står igjen.

- Ingen i min gruppe har fått noen alvorlige skader. Ikke verre enn mine, og jeg har bare et blåmerke og et lite sår, sier Gøril.

Ifølge TV3 har de norske deltagerne blitt dratt gjennom ørkensand etter en jeep, angrepet av schäferhunder, delt bur og kiste med edderkopper og rotter, og har måttet spise mark og oksetestikler.

Gøril vil hun ikke kommentere menyen på grunn av TV3s munnkurv, men hun angrer ikke på at hun dro ned.

- Det var veldig gøy, helt fantastisk.

Les nettmøtet med Gøril før hun dro.

TØFF JENTE: Gøril Dullum er norsk deltaker i ekstrem-TV konkurransen.
PYSETE: De norske deltakerne tåler vel så mye som de svenske - uten å klage.
Hele Norges coronakart