Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Massøren

Han sa han kunne massere. At jeg bare skulle kle av meg, han var snart tilbake. Kle av meg - hva mente han med det? Sko og kåpe? Bluse, strømper og skjørt og bare beholde truse og bh på? Eller mente han alt? Å ligge splitter naken og få massasje av en mann jeg bare hadde kjent i noen få timer, var en pirrende tanke. Jeg hadde spurt hva slags massasje han mente. «Som du selv ønsker det,» hadde han svart.

Jeg visste ikke helt hva jeg ønsket. Jeg hadde truffet ham på en kafé tidligere på kvelden. Jeg var bare på gjennomreise og hadde avtalt å møte noen venner over en halvliter. Han var felles venn av mine venner. Vi satt tilfeldigvis ved siden av hverandre og hadde tilbrakt kvelden med å prate om løst og fast. Hva vi drev med, hva vi likte å gjøre i ferier, felles kjente i min hjemby, fritidsinteresser.

Jeg hadde ganske fort merket en viss tiltrekning til ham. Etter hvert som praten gikk og et par øl hadde gått unna, ble tiltrekningen mer intens. Han var den typen som jeg følte jeg kjente godt allerede og som jeg kunne betro ting som jeg vanligvis ikke forteller fremmede. Kjemien føltes gjensidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer