Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SK 662

Jeg ble overrasket på jobben i dag. Et ungt bud kom mot meg. Han bar på en blomst, og jeg tok imot etter å ha kvittert. En rød rose med en beskjed: «En taxi kommer kl. 14.00. Vær klar!».

Ingen avsender. Men jeg ante hvem det var. Min nordnorske, varme fantasi. Kan kanskje ikke kalle ham fantasi når han er virkelig, men med avstanden mellom sør og nord forblir han altfor ofte en fantasi.

Taxien venter utenfor. Jeg skynder meg og lurer på hva som egentlig skal skje. Reisen skal tydeligvis foregå i luften, etter som vi nærmer oss Gardermoen. Taxisjåføren sier ingenting, og jeg spør ikke heller. Vil ikke ødelegge, kjenner bare spenningen sitre. Deilig.

Bilen stopper ved avgangshallen, og han rister på hodet idet jeg skal betale. «Det er allerede ordnet.»

Jeg beveger meg inn i hallen, ser meg rundt og får øye på deg. Du står og lener deg inntil en stolpe med et lurt smil om munnen. Armene dine smyger seg om livet mitt, du kysser meg mykt, ser på meg og bare smiler. Du løfter de to bagene som står bak deg, tar meg om skuldrene og fører meg mot passkontrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.