Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

SK 662

Jeg ble overrasket på jobben i dag. Et ungt bud kom mot meg. Han bar på en blomst, og jeg tok imot etter å ha kvittert. En rød rose med en beskjed: «En taxi kommer kl. 14.00. Vær klar!».

Ingen avsender. Men jeg ante hvem det var. Min nordnorske, varme fantasi. Kan kanskje ikke kalle ham fantasi når han er virkelig, men med avstanden mellom sør og nord forblir han altfor ofte en fantasi.

Taxien venter utenfor. Jeg skynder meg og lurer på hva som egentlig skal skje. Reisen skal tydeligvis foregå i luften, etter som vi nærmer oss Gardermoen. Taxisjåføren sier ingenting, og jeg spør ikke heller. Vil ikke ødelegge, kjenner bare spenningen sitre. Deilig.

Bilen stopper ved avgangshallen, og han rister på hodet idet jeg skal betale. «Det er allerede ordnet.»

Jeg beveger meg inn i hallen, ser meg rundt og får øye på deg. Du står og lener deg inntil en stolpe med et lurt smil om munnen. Armene dine smyger seg om livet mitt, du kysser meg mykt, ser på meg og bare smiler. Du løfter de to bagene som står bak deg, tar meg om skuldrene og fører meg mot passkontrollen.

Dette er veldig godt planlagt. Du har vært hjemme hos meg og hentet pass og klær. Hemmelighetsfull er du, sier ingenting om hvor vi skal. Du fører meg vennlig, men bestemt dit du vil jeg skal gå. På skjermen ved gaten står det SK 662 til Paris. Det kiler ved øret mitt og jeg kjenner pusten din. «Jeg gleder meg til å utforske deg i Paris.»

Leppene dine napper meg forsiktig i øreflippen. Jeg fryser lett på ryggen og kjenner at kroppen produserer varme. Tenker at dette kan bli en tilfredsstillende langweekend. Må innom det lille avlukket før vi går om bord. Jeg kjenner på meg selv og finner ut at jeg er klar for å bli utforsket allerede. Trusen glemmer jeg behørig igjen på toalettet og gir blaffen i hva neste besøkende må tro. Med blussende kinn kommer jeg ut idet de annonserer ombordstigning. Jeg smiler til deg og venter på dine signaler. Har bestemt meg for å adlyde deg i ett og alt.

På flyet får vi servert hvitvin, og det skal ikke mange glassene til før vi er i den rette stemningen. Du stryker meg forsiktig på låret, og jeg kjenner at varmen brer seg. Jeg lener meg over til deg, kysser deg med et sultent tungekyss og kommer tilfeldigvis borti underlivet ditt. Der er det liv, og det roer seg heller ikke ved min berøring. Jeg setter meg tilbake, og vi planlegger hva vi skal gjøre i løpet av dagene i storbyen. Midt i en setning avbryter du meg med et kyss, og reaksjonene mine uteblir ikke. Du veiver uforsiktig med armen, og hvitvinsglasset går i fanget mitt. Du blunker og sier at du selvfølgelig skal hjelpe meg med å få vinen bort, slik at det ikke blir en flekk.

Vel inne på toalettet er det ikke lenger tvil om hva som er i ferd med å skje. Du setter deg på toalettlokket og ser opp på meg med bedende, blanke øyne. Hendene dine vandrer oppover lårene mine og tar tak i rumpeballene mine. Hodet ditt presser du mot magen min. Du løfter på skjørtet mitt og oppdager min lille hemmelighet. Kjønnet mitt er så hovent og vått at det renner nedover lårene mine. Du begraver nesen din, snuser inn duften og kiler meg forsiktig med tunga. Jeg lener meg tilbake og sprer bena. Tunga di beveger seg i revnen og sirkulerer rundt klitoris. Små stønn unnslipper leppene mine idet du fører to fingre inn i meg. Våte lyder når opp til meg i takt med fingrene dine. Musklene mine klemmer automatisk rundt dem. Det er som om hulen skriker etter mer.

Men du er tålmodig og kjører de to fingrene rolig ut og inn av det våte kjønnet mitt. Tungen erter klitoris, mens den andre hånda kiler rundt det bakerste hullet mitt. Knærne svikter under meg, og jeg kjenner de søte krampene fra underlivet som brer seg rundt i kroppen. Jeg lener meg over deg og kjenner et desperat ønske om mer.

Tiden er ikke på vår side, men jeg må smake på deg også. Jeg knepper opp buksene dine og løfter ut den deilige pikken din. Den har aldri vært så hard og pulserende, nesten skremmende. Jeg smyger meg ned på gulvet og slikker med bred tunge fra roten og opp til hodet, før jeg tar det jeg klarer av kjempelemmet ditt inn i munnen. Du stønner, og jeg blir overrasket når du skyver hodet mitt bort. «Jeg må ha deg.»

Jeg kjenner nesten ikke igjen stemmen din. Jeg reiser meg opp og stiller meg med rumpa mot deg. Det er såvidt du klarer å reise deg på det trange toalettet, men det går på et vis. Pikken din kiler rumpeballene mine, men jeg har ikke tid til å vente. Du bøyer knærne, og jeg hjelper deg på plass. Hodet er så vidt innenfor, og du støter bare forsiktig. Du vet at det gjør meg gal. Jeg skyver rumpa hardt mot deg, og pikken sklir lett inn i kjønnet mitt. Det dugger på speilet. Vi stønner stille i kor og setter opp farten, idet noen banker på døra. Vi skvetter til, har mer eller mindre glemt hvor vi befinner oss. Det å tenke på at noen kan høre oss, gjør at vi kommer med et brak. Du klyper hardt i brystvortene mine, samtidig som du biter meg på skulderen. Jeg holder meg fast i vasken, mens de siste krampene ebber ut. Nedover lårene mine renner en blanding av dine og mine safter. Du setter deg ned og slikker det som renner. Det tenner meg igjen, men nå må jeg vente.

Etter å ha summet oss, skjønner vi at det er litt betenkelig at to kommer ut fra toalettet samtidig. Men hva kan vi gjøre? Vi åpner døra og føler at våre intime lukter strømmer ut i kabinen. Med unnskyldende smil beveger vi oss raskt tilbake til setene. En forretningsmann rett over midtgangen snur seg mot oss, snuser inn og blunker til oss. Jeg rødmer, men du klyper meg i låret og sier at du gleder deg til å tilfredsstille meg i fire dager til ende. Jeg tar tak i hånda di, fører den oppunder skjørtet mitt og sier at det har vært en glimrende begynnelse.

Erosita, Vestfold

I sommer kan du lese nordmenns seksuelle fantasier på Dagbladet.no. Fantasiene er hentet fra boka Norske seksuelle fantasier, en samling leserbrev fra Cupido.