Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Kunne damer ro?

Hun var en voksen kvinne på kanskje tretti år, jeg var seksten, og alt jeg hadde av blod, var samlet i pikken.

Det svulmet og dunket over hele underlivet, og jeg var nesten redd for å sprenge den nyinnkjøpte kakibuksa med oppbrett og press.

Hver gang hun tok et åretak, presset hun de nakne knærne sine mot mine, og jeg trodde det skulle gå for meg hele tiden.

Tilbake på teltplassen satt mannen hennes, fattern, muttern og lillebroren min. Begge teltene - moderne, med to stenger og teltbunn - var blitt satt opp tidlig på ettermiddagen.

Den blå Angliaen vår var befridd for soveposer, primuser og kokekar, og fattern og jeg hadde avtalt fisketur på kvelden.

Hun og mannen hennes hadde kommet knatrende inn på teltplassen i en svart Wartburg. Jeg ble selvfølgelig øyeblikkelig kåt på henne. Hun lignet ikke de voksne damene jeg kjente, som hadde tupert hår og spiler i bh-en. Det lyse håret hennes hadde midtskill og hang rett ned på begge sider av et usminket, pent ansikt.

Med et lite grøss forsto jeg av to tydelige prikker på trøya hennes at hun ikke hadde bh på seg. Hun hadde korte shorts, og de brune beina hennes kommuniserte direkte med pikken min, tenåringsorganet som aldri hvilte, og som ennå ikke hadde fått oppleve kjønnets egentlige innvielse.

Mannen hennes var en raring, med skjegg, svarte briller og høyhalset, svart genser i sommervarmen. Han røkte pipe, og viste meg fluefiskeutstyret sitt etter at alle hadde hilst på hverandre og blitt kjent. Han var grei.

Muttern drakk kaffe, fattern drakk 60 % sprit med varmt vann og sukker og kalte det toddi, og paret i Wartburgen drakk vin. Alle hadde høflig smakt på hverandres drikkevarer, for så å fortsette å drikke sitt eget.

Fattern var rød i kinnene, rullet seg en Burley rett som det var, og diskuterte thalidomidtragedien og det nye SF og forårets cupfinale med Wartburg-mannen, som også bar preg av temmelig mange ferieskåler.

Hun forsto at jeg var sur på fattern som ikke ble med på fisketur.

«Kanskje jeg kan bli med deg ut i båten?»
«Joa,» sa jeg. (Kunne damer ro? Og hva hvis jeg ble råkåt igjen og hun så det?)

Mannen hennes og fattern hjalp oss ut med båten, og ruslet tilbake til bålet og drikkevarene og mer prat. Det var mørkt og varmt og seinsommer.

«Vil du ro litt?» spurte hun.

«OK!»

Vi reiste oss begge for a bytte plass, og båten krenget. Hun tok tak i meg for å støtte seg, og vi ble stående litt til båten lå rett igjen. Berøringen av henne sendte pikken min rett til værs igjen, og hun kjente det. Hun lo lavt, rart, og kysset meg bløtt på kinnet. Så satte hun seg ned på tofta igjen, og fortsatte å ro.

Hun rodde rett inn til land, til en småsteinete strand med moseteppe og furuskog bak. Hoppet i land og dro båten opp. Vinket meg etter seg. Lo rart igjen da jeg sto ved siden av henne, la armene rundt meg og kysset meg på munnen.

Vi var jevnhøye, jeg kjente brystene hennes mot kroppen min, hun stakk tungen sin inn i munnen min, la hendene rundt baken min, presset underlivet sitt mot mitt, og jeg sendte en sanseløs sprut ut i underbuksa og den nye kakien.

Hun skjønte det, smilte til meg. Hun var grei. Trakk meg med seg ned i sommervarm og angende mose og lyng. Lo, kysset meg igjen, strøk meg over håret. Vrengte trøya over hodet og hadde små, vakre bryster. Dro ned shortsen og trusa, jeg stirret alvorlig og atter skjelvende kåt på den mørke himmelen mellom lårene hennes.

Hun trakk ned kakien min og underbuksa, dro meg opp på seg. Munnen hennes mot min, tungen, jeg svarte forsiktig.

Lukten hennes: kvinne, frisk svette, kjønn, nytt, voksent. Brystene hennes, myke, ja, og harde. Hun dro hodet mitt inn til dem. Jeg sugde på en brystvorte, kjente henne ta rundt pikken min, ei lekker og OK dame lå og holdt rundt pikken min, dro forsiktig i den, kysset meg igjen, og førte hånden min ned i skrittet hennes.

Det var utrolig, det var varmt, vått, det var hår og myk kvinnekropp, det var sugende og brennende, og jeg kysset henne. Hun førte meg fram. Jeg kjente min lengtende pikk gli inn i henne, og visste at kukk og fitte skal sammen sitte.

Det gikk for meg igjen. Og hun skjønte det igjen. Kilte meg i nakken, kysset meg på munnen. Lot fingeren gli nedover rumpesprekken min, presset seg opp mot meg.

Den stivnet, fremdeles inne i henne, og hun pustet tungt. Dirigerte meg inn i en sakte, intens rytme, holdt hardt rundt meg, spredte benene vidt, var åpen, dyp, kysset meg ivrig, var urolig glad, stoppet et lite øyeblikk før hun presset seg hardt opp mot meg, ble stram i kroppen, og ble liggende myk og svett under meg.

Fattern var god og pussa da vi kom tilbake til teltplassen. Han maste om håpløse telefonkøer og elendig norsk landslagsspill. Kastestanga, enhånds, av stål, hadde han ikke funnet fram. Muttern og lillebroren min hadde lagt seg.

Wartburg-mannen skjenket vin til henne, og hun smilte til ham og blunket. Han snudde seg mot meg, smilte, og holdt pipestilken rett opp i lufta. Jeg skjønte ikke riktig hva han mente, og har tenkt mye på det der siden.

Lars Knaus - 1985

I sommer kan du lese nordmenns seksuelle fantasier på Dagbladet.no. Fantasiene er hentet fra boka Norske seksuelle fantasier, en samling leserbrev fra Cupido.