Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Vigelandsanlegget

Oslo, Vigelandsanlegget, denne monumentale parken over staute, bastante, nakne mennesker.

Ilene passerer monolitten, en ragende obelisk av klatrende mennesker, innfiltret i en kavende kamp mot toppen. Dvelende lar hun blikket gli over de to steinbarna som rir på en kvinne.

Hun går raskt ned trappen og ut forbi bronsetrærne som er innfiltret av mennesker og monumentet av de store sterke mennene som holder skålen hvor vannet renner over.

Den ranke, mørkhårede kvinnen passerer den nakne, lekende mannen med de fire sprellende barna, stivnet som de er i en tidløs verden.

Steinbelegningen blir avløst av gressplen, og høye lønnetrær skygger for himmelen når hun går inn i den store parken som omkranser anlegget og statuene.

En gjeng unge menn kaster ball på gressplenen, det går hardt for seg, og hun stopper et par minutter for å beundre de atletiske kroppene.

Sommerdagen er varm og Ilene slår seg ned under et massivt asketre, langt borte hører hun plasking og hyling fra barna som nyter sommeren i badeanleggene. Et langt sus, et frydefullt skrik forteller at noen jenter fosser nedover sklia.

Tett buskas gir en behagelig avskjerming mot alle turistene som spaserer blant statuene og kommer med mer eller mindre kulturelle eller sjokkerte bemerkninger om all den nakenhet og sjåvinisme som vises frem.

Ilene flytter seg litt og fanger opp en solstråle som så vidt trenger igjennom de tette trekronene. Sommervarmen myker opp kroppen og setter henne i en behagelig, døsig tilstand.

På avstand skimter hun de massive figurene. Frosset for uendeligheten i sine voldsomme bevegelser, figurene viser kjærlighet, sinne, hat, attrå og jakt. Men aldri sex, hvorfor har alle mennene slappe kjønnsorganer? Og kvinnene ser jo mer ut som intetkjønn, ikke mye tegn til vellyst der.

Hun merker hvordan varmen samler seg i underlivet. «Hvis jeg ble avbildet nå, var det med vidåpne kjønnslepper,» tenker hun. Om enn Vigeland hadde laget en eneste av sine figurer som en ordentlig mann, med en stiv, strittende pikk, klar til å gjennombore meg. «Jeg skulle ridd den steinmannen til han ble som smør,» ler hun for seg selv.

Hun blir var noen bevegelser; i buskene like til høyre er det to mennesker. Ved å kikke forsiktig, ser hun at et ungt par har funnet godt skjul under den tette vegetasjonen. Her er de skjermet fra plaskende barn på den ene siden og fotograferende turister på den andre. Spent følger hun med deres kjærtegn. De er som tapt for omverdenen og i en heftig omfavnelse.

Ilene ser hvordan piken lar en kjærlig hånd trekke ned glidelåsen i gylfen, gli inn og forsiktig finne frem til en stav som så langt fra er slapp. Den er faktisk så stor og stiv at hun har visse problemer med å få den ut, må bruke begge hender for å lirke den frem, men klarer det til slutt og koser fornøyd med den glinsende staken. Hun runker den forsiktig, mens gutten konsentrerer seg om å få ned trusene hennes - under kjolen.

Ilene kjenner hun blir fuktig i skrittet, fascinert ser hun på, mens han kjærtegner brystene til piken og etter hvert får løsnet både bluse og brystholder. Jenta må være god og våt selv, for nå drar hun ham mot seg. Med et fast tak i pikken snur hun enden mot ham og leder ham inn mellom lårene. Hun vender hodet for å se over skulderen - mot ham - da hun plutselig får se Ilene, gisper, slipper taket og prøver å dekke seg til. Pikken hans vipper opp med et smell, og han kommer med et svakt stønn, ugh.

Ilene smiler, de ble så forfjamset, og hun var jo bare interessert og gledet seg på deres vegne. Brått hører hun skritt på stien, og hun legger fingeren på leppene og hysjer på de to. Fire japanere går forbi, smiler, nikker og forsvinner tilbake til steinfigurene. Situasjonen er plutselig komisk, og de tre brister i latter.

«Det var så deilig å se dere», sier Ilene, «jeg ble minnet om den gangen min australske venn besøkte meg, og vi fantaserte om å elske mellom alle de nakne statuene. Men vi torde aldri å gjennomføre det, slik som dere.»

«Det var bare så herlig her, usjenert med sommer og varme at vi ikke klarte å styre oss. Hvor er du fra?» spør gutten.

Aksenten har røpet Ilenes fremmede bakgrunn. Det samme har hennes eksotiske utseende, kullsorte hår, mørke glød og skinnende grønne øyne. Langt fra parets norske utseende med lyst hår og blå øyne.

«Jeg er fra USA, men har bodd her i flere år. Elsker dere ofte her i parken?»

«Dette er første gang, eller ble det nesten,» svarer piken.

«La meg ikke ødelegge seansen, det var så spennende å se dere. Du kan jo ikke gå igjennom anlegget med den flaggstanga der,» sier hun og peker på den stive staken som tydelig viser at her er det litt igjen å gjøre. «Jeg skal trekke meg tilbake så dere får holde på i fred,» sier hun.

«Du behøver ikke,» kommer det raskt fra gutten, «vil du holde utkikk for oss? Det er ikke verdt at japanerne får ødelagt sin tro på den rene norske naturen.»

Ilene begynner nesten å le igjen. Hun forstår med en gang guttens lyst til å ha en kvinne til å se på mens han elsker og skjønner at det vil gjøre ham ekstra kåt.

«Klart det,» sier hun, «men da skylder dere meg noe.»

«Middag i kveld? Anita serverer grillspyd, fløtegratinerte poteter og Omelett Norvégienne til dessert, samt en god rødvin til.»

«Avtale, jeg kan aldri motså en god rødvin.»

Ilene smiler, mens hun ser gutten lede pikens noe nølende hånd til sitt strittende våpen. Hun nøler ikke lenge, men tar pikken med den ene hånda og kjærtegner ballene hans med den andre, og snart er Ilene like varm og opphisset som før avbrytelsen.

Gutten legger seg forsiktig over jenta og fører den stive pikken sin innunder skjørtet og opp i den mørke grotten. Med sikker hånd veileder hun ham inn i kjønnet, og han begynner å bevege seg. Støter til og slapper av, støter til og slapper av.

Ilene blir så fascinert av å se enden hans bevege seg opp og ned og ballene svinge frem og tilbake at hun nesten glemmer å holde øye med omgivelsene. Ut av øyekroken ser hun noen som beveger seg, muligens tyskere. Hun skal til å advare paret, da hun ser at turistene går på god avstand.

Ilene tar et raskt overblikk over terrenget, ingen flere farer foreløpig. Inn i buskaset beveger Magnus seg stadig raskere, ballene hans svinger voldsomt.

«Enn om jeg kjærtegner dem nå?» tenker hun, men klarer å motstå fristelsen.

Han trenger tydeligvis ingen hjelp, opphisselsen ved å elske i friluft og vissheten om de grønne øynene som glir over hoftene hans, gjør snart bevegelsene kraftige og voldsomme. Piken ynker seg svakt i orgasmen da det plutselig går for ham, han gjør seg ferdig med noen kraftige støt og synker sammen helt utslitt.

«Det var fantastisk,» utbryter Ilene.

De tre hviler ut og småprater om løst og fast, Ilene føler det nesten som om hun har fått en orgasme selv, bare ved å se på dem. Hun har for øvrig alltid hatt lett for å få orgasmer og har hevdet med stor styrke at Gud må være en kvinne. Hvis Gud hadde vært en mann, ville naturligvis også mennene hatt gleden av mange orgasmer etter hverandre.

Vigdis, Buskerud

ALLE FOTO: SCANPIX

I sommer kan du lese nordmenns seksuelle fantasier på Dagbladet.no. Fantasiene er hentet fra boka Norske seksuelle fantasier, en samling leserbrev fra Cupido.