Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vigelandsanlegget

Oslo, Vigelandsanlegget, denne monumentale parken over staute, bastante, nakne mennesker.

Ilene passerer monolitten, en ragende obelisk av klatrende mennesker, innfiltret i en kavende kamp mot toppen. Dvelende lar hun blikket gli over de to steinbarna som rir på en kvinne.

Hun går raskt ned trappen og ut forbi bronsetrærne som er innfiltret av mennesker og monumentet av de store sterke mennene som holder skålen hvor vannet renner over.

Den ranke, mørkhårede kvinnen passerer den nakne, lekende mannen med de fire sprellende barna, stivnet som de er i en tidløs verden.

Steinbelegningen blir avløst av gressplen, og høye lønnetrær skygger for himmelen når hun går inn i den store parken som omkranser anlegget og statuene.

En gjeng unge menn kaster ball på gressplenen, det går hardt for seg, og hun stopper et par minutter for å beundre de atletiske kroppene.

Sommerdagen er varm og Ilene slår seg ned under et massivt asketre, langt borte hører hun plasking og hyling fra barna som nyter sommeren i badeanleggene. Et langt sus, et frydefullt skrik forteller at noen jenter fosser nedover sklia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer