Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Chiffondrøm

Hun var så deilig utenfor sin egen tid og alder, frøken Wagren. Og likedan tilsynelatende utenfor sin kropp og de reaksjoner den vakte hos oss.

Vi var 15 gutter i første klasse i gymnaset, og frøken Wagren, vår lærerinne i tysk. Hun var omkring førti, og egentlig var hun ikke «frøken» i det hele tatt. Så vidt vi visste, var hun gift, men uten barn.

Det var som sagt noe ubestemmelig ved henne, som om hun ikke visste at hun var deilig i overflod og skyteskive for mange glødende drømmer.

Når hun snudde seg fra klassen og pusset av tavla med energiske tak, kunne vi fortape oss i runde hofter og en ende som roterte som musikk for våre sultne blikk.

Støvlettene var sorte og høye, og bare når hun strakte seg, gled kjolekanten opp over knærne. Hun var utilnærmelig tekkelig, i crimpline og chiffontørkle, som bedre hadde passet en frue på seksti. Håret var satt opp i topp, men viltert løshår hang alltid, som rømlinger fra et innestengt liv, i korketrekkere ned i pannen og i nakken. Munnen var frekk med åpen amorbue. Og hele tiden var hun «frøken» til fingerspissene.

Men likevel, når hun gikk rundt i klassen og stoppet akkurat ved meg, var det noe der. En liten sitrende rynke ved munnen. Et glimt av to tunge bryster som levde et innestengt liv i en hvit blonde-bh. En liten forhøyning på hvert bryst der det strammet under kjolestoffet. Var de røde som bringebær, eller kaffebrune som kanel og sukker - vortene?

Den diskré duften av kvinnelig nærvær. Lyden av silkelår som gled mot hverandre når hun litt distré la bena over kors og lot en støvlettspiss gli opp langs leggen og forsøkte å finne en måte å forklare oss fortapte tyske kasus på. Det lille øyeblikket øynene våre møttes før hun gikk videre i klasserommet, og hånden hennes som en gang streifet min ... Røde negler ...

Vi satt dukknakket i aprilsol som flommet inn i rommet, til innestengt luft og lukt av kritt og papir. Mens frøken Wagren bøyde seg over pulten til den som satt foran meg, kunne jeg i smug iaktta at brystene hennes pendlet et sted der inne under kjolen. Og jeg så langs ryggen ned mot hoftene. Kjolen avslørte anelsen av strammende undertøy, og det varme ansiktet hennes sto i profil mot lyset. En svett hårlokk krøllet seg i pannen.

Hadde vi vært alene der og da, ville jeg reist meg og lagt meg forsiktig framover henne og massert de gode brystene, mens jeg slikket henne i nakken. Ført henne fram til kateteret og lagt henne litt bestemt over bordplaten. Trukket opp kjolen hennes bak og funnet et spill av varme muskler og bløt kvinnehud, som var tøylet under truser, hofteholder og nylonstrømper.

Gått ned og spredt bena hennes mens jeg trakk ned trusa og kysset det innerste hun eide. Hørt på pusten hennes at hun ville, og i en bevegelse tvunget meg opp i henne. Åpnet kjolen i ryggen og hjulpet brystene ut av remmer og tøy.

Følt at jeg var i henne så langt inn og opp jeg kunne komme. Med den bløte enden roterende mot mine hofter. Og tungene våre ville slynget seg rundt hverandre i et vilt kyss mens hun hvisket: «Kom, fort!»

«Hva tror du Erling, skal vi bruke akkusativ eller genitiv her ...? E-e-rling! Hvor var du hen nå da?» Frøken Wagren lo mot meg og fuktet leppene med en rask tunge. Jeg rødmet og så hjelpeløst opp fra drømmen mens klassen brølte av latter.

Erling - 1989

I sommer kan du lese nordmenns seksuelle fantasier på Dagbladet.no. Fantasiene er hentet fra boka Norske seksuelle fantasier, en samling leserbrev fra Cupido.