Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chiffondrøm

Hun var så deilig utenfor sin egen tid og alder, frøken Wagren. Og likedan tilsynelatende utenfor sin kropp og de reaksjoner den vakte hos oss.

Vi var 15 gutter i første klasse i gymnaset, og frøken Wagren, vår lærerinne i tysk. Hun var omkring førti, og egentlig var hun ikke «frøken» i det hele tatt. Så vidt vi visste, var hun gift, men uten barn.

Det var som sagt noe ubestemmelig ved henne, som om hun ikke visste at hun var deilig i overflod og skyteskive for mange glødende drømmer.

Når hun snudde seg fra klassen og pusset av tavla med energiske tak, kunne vi fortape oss i runde hofter og en ende som roterte som musikk for våre sultne blikk.

Støvlettene var sorte og høye, og bare når hun strakte seg, gled kjolekanten opp over knærne. Hun var utilnærmelig tekkelig, i crimpline og chiffontørkle, som bedre hadde passet en frue på seksti. Håret var satt opp i topp, men viltert løshår hang alltid, som rømlinger fra et innestengt liv, i korketrekkere ned i pannen og i nakken. Munnen var frekk med åpen amorbue. Og hele tiden var hun «frøken» til fingerspissene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer