Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tannpastapiken

Jeg visste ikke hvor følelsen kom fra. Jeg anså egentlig ikke meg selv som spesielt kinky, men det var altså et eller annet ved kvinner som børstet tenner. Jeg hadde merket følelsen noen ganger, men aldri undersøkt den nærmere.

Det gjorde jeg nå, til og med med kjæresten min, som jeg var fortrolig med og som jeg torde å åpne meg for. Hvis noen skulle ha del i mine kinky sider, var det jo henne, tenkte jeg, men var samtidig litt redd for hvordan hun ville reagere.

En kveld etter at vi hadde vært sammen hele dagen, og det hadde vært en god, varm stemning i lufta, lå vi henslengt på den store senga og lyttet til en ny cd med en stor, frodig og sexy soulsangerinne.

Min kjæreste hadde tatt på seg det smarte, nye blondeundertøyet som jeg engang hadde gitt henne. Det hele var egentlig ganske normalt, stille og rolig og jeg tenkte at hvis det skulle skje, så måtte det skje nå.

Jeg var helt besatt av ideen om å avsløre hemmeligheten min, og jeg satt med et brydd smil i ansiktet. Hun ante at noe var på vei.

«Jeg har oppdaget noe om meg selv.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer