Nordmenns seksuelle fantasier

Dagbladet.no gir deg nordmenns seksuelle fantasier.

Tannpastapiken

Jeg visste ikke hvor følelsen kom fra. Jeg anså egentlig ikke meg selv som spesielt kinky, men det var altså et eller annet ved kvinner som børstet tenner. Jeg hadde merket følelsen noen ganger, men aldri undersøkt den nærmere.

Det gjorde jeg nå, til og med med kjæresten min, som jeg var fortrolig med og som jeg torde å åpne meg for. Hvis noen skulle ha del i mine kinky sider, var det jo henne, tenkte jeg, men var samtidig litt redd for hvordan hun ville reagere.

En kveld etter at vi hadde vært sammen hele dagen, og det hadde vært en god, varm stemning i lufta, lå vi henslengt på den store senga og lyttet til en ny cd med en stor, frodig og sexy soulsangerinne.

Min kjæreste hadde tatt på seg det smarte, nye blondeundertøyet som jeg engang hadde gitt henne. Det hele var egentlig ganske normalt, stille og rolig og jeg tenkte at hvis det skulle skje, så måtte det skje nå.

Jeg var helt besatt av ideen om å avsløre hemmeligheten min, og jeg satt med et brydd smil i ansiktet. Hun ante at noe var på vei.

«Jeg har oppdaget noe om meg selv.»

«Interessant. Fortell!»

«Jeg tenner på tannpasta!»

«På tannpasta! Jasså...?»

Jeg pustet dypt. «Ja, jeg tenner på det brusende, hvite skummet. Det er opphissende å stå der med en plastpinne inne i munnen og børste og gni og pusse og rengjøre. Leppene svulmer opp, blir fete og lekre, og det er speil og spytt og myke håndklær rett ved siden av deg.»

Hun så lettere desorientert ut: «Du lyver!»

Hun kikket på meg og må ha sett en uskyldig skolegutt som var kommet for sent til timen. Likevel krøp hun nærmere meg oppå dyna. Hun hadde akkurat vært på badet, duftet av alt mulig og håret var fortsatt litt vått.

Badet lå ikke langt fra soveværelset, og det lå i luften at nå skulle fantasien, sprø eller ikke, prøves ut i praksis. Tilsynelatende var hun litt tent på ideen. Hun føltes i hvert fall varm da jeg forsiktig la en hånd på siden av magen hennes og nøt den deilige, nakne huden hennes.

«Nei, det er helt sant. Det tenner meg virkelig.»

Hun smilte skjevt. Gled så ned fra senga og gikk ut og hentet tannbørste og tannpasta. Den hvite Solidox-tuben lå godt i den myke hånden mellom de slanke fingrene hennes. Hun visste svært godt hva hun skulle gjøre, hva som skulle til, og begynte å legge den fine, hvite kremen på de stive, hvite fiberne på den røde tannbørsten.

Så satte hun det hele mot fortennene og begynte langsomt å pusse, mens hun stirret meg intenst i øynene. Det begynte å skumme. Hun fortsatte innover munnen, løftet hodet kokett og ga fra seg naturlige brummelyder. Så børstet hun på nytt fortennene - lenge.

Det kriblet i magen og pikken min. Det var uforklarlig, og dette er nok ikke noe jeg vil gå og skryte av ute på byen, men altså -

Jeg løsnet bh-en hennes og nøt bare synet av de nakne brystene hennes med vorter som begynte å stritte en smule.

«Prøv å vente,» sa hun så plutselig - og gikk.

Jeg fulgte den vrikkende rumpen hennes ut av døra og lå og ble hardere og hardere. Hun kom tilbake med tannbørste, ga meg den med et underlig blikk, og jeg visste hva jeg skulle gjøre.

Og rett etterpå satt vi og børstet og børstet, og det hvite skummet rant boblende nedover hakene våre.

Det rant nedover huden hennes, silte nedover brystene. Skinnende, boblende og skummende tannpasta, direkte fra den myke munnen hennes med lepper som ble rødere og rødere av spytt og fluor. Det føltes som om tiden stod stille.

Vi byttet og børstet sensuelt og ertende på kryss og tvers og vi begynte å kysse og klemme helt taust. Hun lo litt fjollete innimellom, men jeg oppdaget at hun etter hvert var helt med på ideen.

Pikken min var blitt hard nå, og hun lirket den endelig ut av underbuksene. Hun bøyde seg fremover og lot munnen sin gli nedover den. Først et lite stykke med en lekende tunge helt fremme ved leppene, deretter lenger ned, dypere, mer sultent. Jeg kjente en intens varme fra munnen hennes, og det strømmet varme inn i meg.

Kokende blod, rødt hav, en boblende varm suppe. Det rant tannpasta og spytt nedover ballene, og hun sugde og sugde og sugde. Jeg holdt hendene i det frodige håret hennes og presset hodet hennes forsiktig mot meg.

Utenfor startet en bil. Utenfor var en annen verden.

Jeg holdt på å komme, da hun stoppet. Nå gled hun opp og kikket på meg med våte, litt bønnfallende øyne, og jeg visste godt hva det betydde.

Ganske raskt trakk jeg de deilige trusene av henne, og det våte kjønnet var parat til meg. Jeg gled inn i henne, og vi knullet med henne sittende oppå meg, slik vi begge liker det.

Det var tannpastaskum over alt, og vi var klistret til hverandre, opphisset og beruset av sex. Tannbørstene lå sammen med truser og strømper, og jeg rakk akkurat å tenke at det så ganske morsomt ut, før sæden min styrtet ut som en hvit flamme, opp i henne; opp, opp, opp.

Etterpå lå vi og småfniste som et par skolepiker.

«Tror du jeg holder på å bli rar?» spurte jeg endelig.

«Jeg tror du skal konsultere en lege.»

Hun snudde seg imot meg. Vi ble enige om at jeg var frisk, men hvis jeg fortsatte i samme leia, kunne det godt være at jeg måtte overveie å gå til en tålmodig psykolog. Inntil videre gikk det greit.

Ja, det var vel nærmest som om sexlivet vårt hadde fått nytt liv. Et pust fra en fremmed verden åpnet sine dører og så ut til å gjemme all verdens merkelige ting, skjøre rekvisitter, fetisjer i alle størrelser og i enhver tenkelig utforming. Kun fantasien satte vel grenser, når man først overdrev, og her var det deilig å befinne seg.

Ikke minst sammen med kjæresten sin som man trygt kunne presentere de sprøeste ideer.

Åpen, som man sier. Virkelig åpen...

Den frigjorte

Nå kan du lese nordmenns seksuelle fantasier på Dagbladet.no. Fantasiene er hentet fra boka Norske seksuelle fantasier, en samling leserbrev fra Cupido.