<strong>«EDDERKOPPNETTET:</strong>» Politisk kombinerer Det er liten tvil om at Arbeiderpartiet spiller en særegen rolle i Norgespartiet fiendebilde. På nettstedet ligger en lang rekke tekster som omtaler Arbeiderpartiet som edderkoppen i et nettverk av barnevern, domstoler og psykiatri, side om side med antisemittiske tekster krav om flere folkeavstemninger. Foto: Morten Hvaal/NTB
«EDDERKOPPNETTET:» Politisk kombinerer Det er liten tvil om at Arbeiderpartiet spiller en særegen rolle i Norgespartiet fiendebilde. På nettstedet ligger en lang rekke tekster som omtaler Arbeiderpartiet som edderkoppen i et nettverk av barnevern, domstoler og psykiatri, side om side med antisemittiske tekster krav om flere folkeavstemninger. Foto: Morten Hvaal/NTB Vis mer

Norge - et skjult diktatur?

Det er liten tvil at om det underliggende premisset for mange i kommentarfeltene, er at Arbeiderpartiet står for en skjult ensretting av samfunnet, slik at det egentlig ikke er mye som skiller Norge fra et diktatur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden gikk lederen for minipartiet Norgespartiet ut med en kraftsalve mot AUF-ungdommene som nettopp hadde tatt tilbake Utøya.

Det som foregikk der var «rene skjære Woodstockfestivalen» med musikk, bading, skriking og skråling - alt sammen en hån mot beboerne rundt, som hjalp til med å redde ungdommer i land for fire år siden og som «fortsatt sliter tungt med traumer etter tragedien». Alt sammen med velsignelse fra en politisk ledelse som fra dag én har slått politisk mynt på tragedien.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer