Norge - et skjult diktatur?

Det er liten tvil at om det underliggende premisset for mange i kommentarfeltene, er at Arbeiderpartiet står for en skjult ensretting av samfunnet, slik at det egentlig ikke er mye som skiller Norge fra et diktatur.

«EDDERKOPPNETTET:» Politisk kombinerer Det er liten tvil om at Arbeiderpartiet spiller en særegen rolle i Norgespartiet fiendebilde. På nettstedet ligger en lang rekke tekster som omtaler Arbeiderpartiet som edderkoppen i et nettverk av barnevern, domstoler og psykiatri, side om side med antisemittiske tekster krav om flere folkeavstemninger. Foto: Morten Hvaal/NTB
«EDDERKOPPNETTET:» Politisk kombinerer Det er liten tvil om at Arbeiderpartiet spiller en særegen rolle i Norgespartiet fiendebilde. På nettstedet ligger en lang rekke tekster som omtaler Arbeiderpartiet som edderkoppen i et nettverk av barnevern, domstoler og psykiatri, side om side med antisemittiske tekster krav om flere folkeavstemninger. Foto: Morten Hvaal/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden gikk lederen for minipartiet Norgespartiet ut med en kraftsalve mot AUF-ungdommene som nettopp hadde tatt tilbake Utøya.

Det som foregikk der var «rene skjære Woodstockfestivalen» med musikk, bading, skriking og skråling - alt sammen en hån mot beboerne rundt, som hjalp til med å redde ungdommer i land for fire år siden og som «fortsatt sliter tungt med traumer etter tragedien». Alt sammen med velsignelse fra en politisk ledelse som fra dag én har slått politisk mynt på tragedien.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer