FØR DEADLINE: Cristiano Ronaldo under trening før møtet med Island i går kveld. Bakrommet har sett inn i to krystallkuler (tidlig deadline) og i den ene scorer Ronaldo tre, i den andre vinner Island. Hurra. Foto: NTB SCANPIX
FØR DEADLINE: Cristiano Ronaldo under trening før møtet med Island i går kveld. Bakrommet har sett inn i to krystallkuler (tidlig deadline) og i den ene scorer Ronaldo tre, i den andre vinner Island. Hurra. Foto: NTB SCANPIXVis mer

«Norge er dessverre en liten og ganske klein fotballnasjon»

Brennivín mot portvin. I går var Bakrommet framstilt av potet og tilsatt av spisskummen, karve og kvann i Saint-Etienne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Norge er hjemme under EM, ja, vi terper på dette nok en gang. Norge er ikke med i EM nå heller. Vi har ikke vært med i et mesterskap siden EM i 2000 der vi husker Nils Johan Semb, nå som toppfotballsjef, satt på kne og ba til gresset om tilgivelse. Han fikk dette også, og etter hvert ble han den personen som sørger for at Norge etter grasbønnen har hevdet seg i internasjonal toppfotball. Han ankom forresten EM søndag sammen med landslagssjef-Per der vi også skimtet «Is i rubben» i følget.

Vel, at Odd-Bjørn Hjelmset er med gir mening ettersom Norge er langrenn. Norge er dessverre en liten og ganske klein fotballnasjon. Ja, vi er det, men det stygt å skrive slikt selv om det er et faktum, uansett om FIFA-Siem forlater et grådig rikt NFF eller at den nye fotballpresidenten, trønderen Terje Svendsen, skal være stemmen for og fra kunstgrasrota. Rai, rai.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn