Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Norge er dessverre en liten og ganske klein fotballnasjon»

Brennivín mot portvin. I går var Bakrommet framstilt av potet og tilsatt av spisskummen, karve og kvann i Saint-Etienne.

FØR DEADLINE: Cristiano Ronaldo under trening før møtet med Island i går kveld. Bakrommet har sett inn i to krystallkuler (tidlig deadline) og i den ene scorer Ronaldo tre, i den andre vinner Island. Hurra. Foto: NTB SCANPIX
FØR DEADLINE: Cristiano Ronaldo under trening før møtet med Island i går kveld. Bakrommet har sett inn i to krystallkuler (tidlig deadline) og i den ene scorer Ronaldo tre, i den andre vinner Island. Hurra. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Norge er hjemme under EM, ja, vi terper på dette nok en gang. Norge er ikke med i EM nå heller. Vi har ikke vært med i et mesterskap siden EM i 2000 der vi husker Nils Johan Semb, nå som toppfotballsjef, satt på kne og ba til gresset om tilgivelse. Han fikk dette også, og etter hvert ble han den personen som sørger for at Norge etter grasbønnen har hevdet seg i internasjonal toppfotball. Han ankom forresten EM søndag sammen med landslagssjef-Per der vi også skimtet «Is i rubben» i følget.

Vel, at Odd-Bjørn Hjelmset er med gir mening ettersom Norge er langrenn. Norge er dessverre en liten og ganske klein fotballnasjon. Ja, vi er det, men det stygt å skrive slikt selv om det er et faktum, uansett om FIFA-Siem forlater et grådig rikt NFF eller at den nye fotballpresidenten, trønderen Terje Svendsen, skal være stemmen for og fra kunstgrasrota. Rai, rai.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?