Eurovision Song Contest 2018

Norge klatrer på bettinglistene

Alexander Rybak har hatt sine første prøver i Portugal, og scorer høyt på oddsen hos bettingselskapene.

FAVORITT: Alexander Rybak er en av bettingfavorittene til Eurovision Song Contest, som går av stabelen neste uke. Etter at han har gjennomført første øving i Altice arena i Lisboa, har han klatret opp til andreplass på bettingslistene. Bildet er fra Melodi Grand Prix i Norge i mars. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FAVORITT: Alexander Rybak er en av bettingfavorittene til Eurovision Song Contest, som går av stabelen neste uke. Etter at han har gjennomført første øving i Altice arena i Lisboa, har han klatret opp til andreplass på bettingslistene. Bildet er fra Melodi Grand Prix i Norge i mars. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norge har klatret opp på andreplass på bettinglistene etter at Alexander Rybak i formiddag har hatt sine første prøver på scenen i Portugal.

Det skriver NRK.

Andreplass

Rybak er i skrivende stund listet med en odds hos bettingselskapet Betsson på 6,5, bare slått av den israelske deltakeren Netta Barzilai, som har 3,4 i odds. Også hos flere av de andre store bettingsselskapene ligger Rybak nå på andreplass.

Også Oddschecker.com har Norge og Rybak blant de fire beste. Mens Eurovisionworld.com har Norge på en andreplass.

Rybak skal være pekt ut som en favoritt blant mange av journalistene som dekker Eurovision Song Contest. Blant annet skriver William Lee Adams at framføringa har slått spesielt godt an på pressesenteret i Lisboa.

- Noen journalister løper rundt og kaller ham vinneren allerede. Denne låten har åpenbart en mulighet til å gjøre det virkelig godt. Men det er også noen som uttrykker bekymring over at den vil bli litt for «Sesam Stasjon» i en voksen konkurranse, skriver Adams på Wiwibloggs.com.

Tror Norge kan vinne

Anders Martinius Tangen påpeker på den norske fansida ESCNorge at Norge er et av de eneste landene som har styrket oddsen sin etter første prøve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.