Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norge? NEI!

Både Madonna og Bruce Springsteen gjør comeback som konsertartister denne sommeren, men ingen av de to gjør konserter i Oslo. Dermed må norske fans reise til Sverige for å oppleve stjernene.

- Høyst sannsynlig blir det nok slik, ja, bekrefter Norges ledende konsertarrangør, Rune Lem, i Gunnar Eide Concerts AS.

Fra før av er det kjent at også Celine Dion velger å utelate Norge på sin store utendørs-turné som blant annet tar henne til Sverige.

Sverige-sug

De siste 10 årene har alle de store stjernene inkludert Norge i sine turnéplaner.

Men nå ser det ut som norske konsertgjengere blir utsatt for et svenskesug à la 80-tallet, da de store kanonene kom til Stockholm og Gøteborg mens Oslo var en ikke-by.
- Madonna gjør bare rundt 30 konserter på sin verdensturné. Det er en veldig liten turné, og det er bare de store stedene som blir inkludert i planene. Da er dessverre ikke Oslo med i beregningen, sier Lem, som har arrangert en rekke store konserter de siste åra.

Det er bare én artist han aldri har klart å få tak på:
- Madonna er den eneste av de virkelig store stjernene som aldri har vært i Norge, sier Lem. Sommerens Madonna-turné er den første på seks år.
Han frykter ikke at Norge er i ferd med å bli skviset ut av superstjernenes turnéplaner for godt.

- Det er allerede planlagt 17 Oslo Spektrum-konserter for 1999.

Hverken Bruce Springsteen....
...eller Madonna drar lenger enn til nabolandet for å holde konserter i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media