Norge? NEI!

Både Madonna og Bruce Springsteen gjør comeback som konsertartister denne sommeren, men ingen av de to gjør konserter i Oslo. Dermed må norske fans reise til Sverige for å oppleve stjernene.

- Høyst sannsynlig blir det nok slik, ja, bekrefter Norges ledende konsertarrangør, Rune Lem, i Gunnar Eide Concerts AS.

Fra før av er det kjent at også Celine Dion velger å utelate Norge på sin store utendørs-turné som blant annet tar henne til Sverige.

Sverige-sug

De siste 10 årene har alle de store stjernene inkludert Norge i sine turnéplaner.

Men nå ser det ut som norske konsertgjengere blir utsatt for et svenskesug à la 80-tallet, da de store kanonene kom til Stockholm og Gøteborg mens Oslo var en ikke-by.
- Madonna gjør bare rundt 30 konserter på sin verdensturné. Det er en veldig liten turné, og det er bare de store stedene som blir inkludert i planene. Da er dessverre ikke Oslo med i beregningen, sier Lem, som har arrangert en rekke store konserter de siste åra.

Det er bare én artist han aldri har klart å få tak på:
- Madonna er den eneste av de virkelig store stjernene som aldri har vært i Norge, sier Lem. Sommerens Madonna-turné er den første på seks år.
Han frykter ikke at Norge er i ferd med å bli skviset ut av superstjernenes turnéplaner for godt.

- Det er allerede planlagt 17 Oslo Spektrum-konserter for 1999.

Hverken Bruce Springsteen....
...eller Madonna drar lenger enn til nabolandet for å holde konserter i år.