«James Bond 25»

- Norge! Se opp for flere Bond-skuespillere

Presenterte de mest sentrale rollene til «Bond 25».

EKSKLUSIVT I NORGE: James Bond-innspillingen var i Norge. Her er opptak fra innspillingen i Oslo. Video: Splash News Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rollebesetning og andre detaljer tilhørende den neste «James Bond»-filmen ble presentert under en internasjonal pressekonferanse på Jamaica i dag, men tittelen ble ikke offentliggjort. Det skortet også på virkelig store nyheter, noe tusenvis av fans kritiserte i kommentarfeltet.

Jamaica er også en sentral ingrediens i den kommende filmen, ble det fortalt. Innspillingen i Norge virker imidlertid ikke å være over helt ennå.

- Norge og Italia. Se opp for flere Bond-skuespillere i tida framover, var siste beskjed fra programlederen før sendingen ble avsluttet.

Profilerte skuespillere

Men det blir ingen god Bond-film uten et supplerende rollegalleri av helter og skurker. Disse skuespillerne har roller i den kommende «James Bond 25»:

Skuespiller Rami Malek bekreftes i en sentral rolle som hovedskurk. Videre returnerer Daniel Craig (James Bond), Léa Seydoux (Dr. Madelaine Swann), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter) og Rory Kinnear (Bill Tanner). Nykommerne er Ana de Armas, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lashana Lynch og David Dencik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer