Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norge vant semifinalen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Jippi! Artige disse håndballjentene. Vinner så mye og gir full guffe bestandig. Vi trenger ikke damefotball.

Thomas

«Siden norge er en stor håndballnasjon så vil de alltid få medhold i sånne saker. Minner nesten om vm i fotball der de store fotballnasjonene som brasil, tyskland, italia osv alltid får hjelp av dommerne.. Alle med våkne øyne må vel ha observert at ballen ikke var over målstreken før etter 30:00. Nå får jeg håpe rettferden skjer fyldest og at norge får grisebank i finalen.. ingenting ville gledet meg mer.

Norsk«Merkelig at alle andre enn du og Sør-Korea ser at ballen er inne da...

beijing«Hvis ballen har forlatt håndflaten i det fløyta piper (altså når kampen er over) så vil skuddet være gyldig, særlig viss det eventuelt har truffet målet.

Håndballspiller«Hvis scoren ender 28-28 blir det uavgjort.

inne-bandy spiller«Alle som opplevde VM i Kollen i 1982 vet at det er et punkt midt på leggen som teller. det er derfor man hiver frem leggen. Derfor er det fordel med mye hår på leggene. Ergo vant Norge.

Oddvar Zavjalov«Det er helt utrolig at jentene i det hele tatt klarer å rote seg opp i en slik situasjon. Ca 1 1/2 min igjen, 3 mål foran, begge lag fulltallige, Norge har ballen. Utrolig amatørmessig.

Uptuu«Tydeligvis vet du lite om press som ligger på idrettsutøvere.

boxer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!