Norges mest trendy?

Prinsesse Märtha Louise må foreløpig se seg slått av Robert Stoltenberg, som leder vår store trend-kåring. Avgi din stemme nå!

Avgi din stemme her!

Det er dere lesere som skal bestemme hvem som er mest trendy i landet vårt. I løpet av de siste ukene har stemmene strømmet inn på nettet og fra mobiler.

Foreløpig leder Robert Stoltenberg knepent foran prinsessen, med Hank von Helvete på en sterk tredje. De trendbevisste guttene i Røyksopp ligger foreløpig dårlig an, og trenger mer enn egen stylist om de skal nå opp.

Resultatet kan du være med å slå fast eller forandre på.

I dag klokka 13.00 går fristen ut for å bli med å stemme på landets mest trendy person. De fem nominerte er:

1. Hank von Helvete (frontfigur i Tu

2. Nemi

3. Robert Stoltenberg (i sivil)

4. Duoen Røyksopp

5. Prinsesse Märtha Louise

Les mer om kandidatene.

Publikumsprisen skal gå til den som etter lesernes mening har bidratt mest til å sette stil og klær mote og trend på agendaen de to siste åra. Vinneren får prisen utdelt på Årets Fashion Awards 15. februar i Oslo Konserthus.

Blant de som er med på å stemme fram vinnerkandidaten, trekker vi ut tre som får flotte premier. I tillegg får vinnerne to billetter hver til Fashion Awards-showet.

Avgi din stemme her!

<B>LEDER KNEPENT:</B> Robert Stoltenberg mottar på bildet en av mange priser i 2002. Vil du være med på å gi ham en ny? <A HREF=http://www.dagbladet.no/kultur/mote/>Delta i avstemningen.</a>