Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norges nye stjerner svarte deg

Trioen fra «Reprise» svarte deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Legestudenten Anders Danielsen Lie, musikeren Viktoria Winge og tekstforfatteren Espen Klouman Høiner er kjernen i Joachim Triers spillefilm «Reprise».

Uskolerte

Filmen har allerede fått masse oppmerksomhet, ikke minst fordi den har tre nye og friske ansikter på plakaten. Og det var ikke tilfeldig skal vi tro skuespillerne.

- I castingprosessen til «Reprise» tror jeg Joachim (Trier, red.anm.) var på jakt etter folk som ikke var profesjonelle. Det var ikke et kriterium for å være med, men han prøvde å finne folk som var litt nært på livet han ville skildre i filmen, fortalte Anders til Dagbladet FREDAG sist uke.

- Da var det ikke nødvendigvis noen fordel å ha masse utdanning innenfor skuespill.

Møt trioen på Dagbladet.no

«Reprise» handler om kompisene Erik (Høiner) og Phillip (Lie). De er 23, har levd et bekymringsløst men uproduktivt liv, og så skjer det plutselig en masse. Filmen er videre omtalt som en «humoristisk film om vennskap og galskap, om kjærlighet og katastrofer og om ungdommelig overmot som frontkolliderer med virkeligheten».

Nå møter du gutta og jenta på Dagbladet.no. Sender inn dine spørsmål, så får du kanskje svar på akkurat dine spørsmål når trioen svarer leserne.

NYE FILMSTJERNER: Legestudenten Anders Danielsen Lie, musikeren Viktoria Winge og tekstforfatteren Espen Klouman Høiner spiller i filmen «Reprise». Dessuten møter du dem på Dagbladet.no nå. Foto: SIV SEGLEM OG AGNETE BRUN
NYE FILMSTJERNER: Legestudenten Anders Danielsen Lie, musikeren Viktoria Winge og tekstforfatteren Espen Klouman Høiner spiller i filmen «Reprise». Dessuten møter du dem på Dagbladet.no nå. Foto: SIV SEGLEM OG AGNETE BRUN Vis mer

• Les mer om filmen, kast terning og skriv din egen anmeldelse om «Reprise» i Dagbladet.nos filmbase.

SVARER LESERNE</B>: Victoria, Espen og Anders har det moro med å svare deg nå.