Odeon kino

Norges nye storstue tilbyr det ypperste, men det koster

900 kroner for en familie på fire.

FÅ EN OMVISNING: Odeon kino har Norges aller største kinolerret i hovedsalen, og skal vise filmer i formatet «IMAX». Video: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Odeon kino på Storo i Oslo åpner torsdag, og selv om store deler av hovedstadens nye filmgigant er bygd under bakkenivå, satser Odeon skyhøyt. Lokkemiddelet overfor kinopublikummet i hovedstadsområdet er de svært tunge investeringene som er gjort i det fremste innen kinoteknologi og komfort.

Dermed får Oslo-kinoene til Nordisk Film Egmont, særlig Colosseum på Majorstuen, knallhard konkurranse. Totalkapasiteten for alle de 14 kinosalene på Odeon er på hele 1715 personer.

- Vi er superfornøyd, og håper folk vil komme å oppleve kinosenteret vårt, også alle dem utenfor Oslo. Helhetsopplevelsen på dette kinosenteret får du ikke noe annet sted i Norge, sier Odeon-sjef Ivar Halstvedt til Dagbladet.

Han forteller at et kinosenter i denne størrelsen har vært en drøm internt i selskapet, som denne våren bytter navn fra SF Kino til Odeon kino, i 19 år.

900 kroner

Åpningen av Odeon sammenfaller med det som for mange er kinohøytid, nemlig påske, men hva vil en familietur til IMAX-salen til Odeon koste for en familie på fire? Billig blir det ikke.

- En vanlig forestilling koster det samme her som på andre kinoer, men IMAX-opplevelsen koster ekstra. Skal du ha luksussete i tillegg må du opp 40 kroner, sier Halstvedt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer