- Norges sleipeste par

Derek og Tone spiddet i ryggen av Reidar i «Fagerstrand.»

• Nettmøtet med Christian og Mona

Derek Allport og Tone Fedog ble i går kveld det sjuende paret som ble stemt ut av TV 2s realityserie «Fargerstrand».

Ble sviktet

- Ja, vi hadde håp om å vinne. Men vi ble rævkjørt av Reidar. Vi hadde en avtale, vi skulle stemme ut Kurt og Edel, sier Derek til Dagbladet.no.

Det kom som et sjokk på paret, som fikk vite dette 10 minutter før avstemning.

- Reidar skiftet mening i siste øyeblikk, rett før utstemming. Jeg synes de er Norges sleipeste par, sier Derek, som ellers er strålende fornøyd med deltakelsen i realityserien. 

Paret har jobbet i 49 dager med å bygge huset verdt tre millioner som de håpet på kunne bli deres. På forhånd hadde de inngått i en allianse med fem andre par. Men alliansen holdt altså ikke. Men det sutrer ikke Derek og Tone over.

- Det har vært en berikelse altså. Jeg angrer kun på ting jeg ikke har gjort, det var en flott opplevelse, sier Derek.

FIN REALITYOPPLEVELSE: Derek og Tone hadde virkelig tro på at de kunne stikke av med seieren og få huset verdt tre millioner. Slik ble det ikke, men paret smiler likevel. Foto: TV2
FIN REALITYOPPLEVELSE: Derek og Tone hadde virkelig tro på at de kunne stikke av med seieren og få huset verdt tre millioner. Slik ble det ikke, men paret smiler likevel. Foto: TV2 Vis mer

- Ikke sjans

19. mai er det finale i Fagerstrand. Da står to par igjen og publikum skal stemme via sms over hvem som skal vinner huset.

- Rediar og May-Brit har ikke noe sjanse om de er blant de to parene som står igjen da, fastslår Derek.