Norges største Prince-fan

Robinsonhøvdingen Christer Falck legger ikke skjul på sin forkjærlighet for Prince.

Navn: Christer Falck

Alder: 34 år

Yrke: TV3- og platearbeider

Sivilstatus: Gift med en illsint nordlending

Hva er din sommerlåt?

Er ikke så opphengt i årstider når det kommer til musikk, men tror at Prince med «Housequake» fra albumet Sign 'O' the Times er høyt på lista.

Hva er det med den låta som fanger deg?

Jeg har i utgangspunktet vært 100% motstander av alle former for dans i hele mitt liv, men når jeg stod i Globen i Stockholm på første rad i 1987, og merket at bena mine begynte å sprelle av seg selv, skjønte jeg at det bodde en liten neger langt inne i meg. Jeg følte meg litt sånn som Steve Martin i 'The Jerk'. Det var først og fremst rytmen, den fjollete teksten og at man rett og slett måtte hoppe midt i sangen, som gjorde at den traff så godt.

Beste minne knyttet til låta?

Sommeren 1988 på hytta i Fredrikstad. Jeg hadde lurt mormoren min (da 80 år gammel) til å ha danseshow på standa vår, og fått henne til å pugge alle dansetrinnene fra «Sign'O'the Times»-videoen til Prince utenat. Jeg husker at jeg tok inngangsbilletter for at folk skulle se henne, og at jeg tjente over 500 kroner på at hun dreit seg ut. Hun tok helt av. Tok 'The Snake' og greier, og det endte med at hun fikk armen ut av ledd og måtte på sykehus. Det gikk bra til slutt, da.

Hva kjennetegner en bra sommerlåt?

At den går i dur, har et lettfattelig refreng med irriterende elementer, at den kan høres på uendelig mange ganger etter hverandre uten å gå lei. Er egentlig ikke så glad i sommer. Vinteren er min årstid.

Hvilken låt er sommer for deg i år?

Jaa9 & Onkl P - Kjendisparty

<B>VIP-ROBINSON: Christer Falck er som vanlig vert for Robinsonekspedisjonen. For anledningen med musefletter.